Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a menyetek...

Mit szólnátok ha a menyetek állandóan a fiatokat szidná?

Figyelt kérdés
Sajnos egy ideje már ez probléma, de 2 hónapja már teljesen kikészülök a menyemtől. 3 gyerekük van és mindig azt hallgatom, hogy a fiam aki egy nagy élelmiszerboltban vezető semmit se segít otthon. Borzasztó tràgàr szavakkal illeti a fiamat, nem írom le mert törlik a kérdésemet. Már engem is mindennek lehord, hogy nem segítek neki, meg ő már megbolondul otthon 6 éve, majd a gyerekek apa nélkül nőnek fel stb. Odáig fajult a dolog, hogy azt mondtam neki, többet hozzám ő ne tegye be a lábát. Állandóan hivogat ha összevesznek, sőt már az anyja is hivogat. 2 napja alig alszok, én is dolgozok még. Már 1 gyerek után is hisztis volt, nem is értem minek kellett nekik 3. Jön a Húsvét, ilyenkor mindig itt ebédelnek, de most nem tudom mi lesz, rosszul vagyok már ettől a nőtől.

2022. ápr. 4. 15:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
53%
Hát aaszonyka is elhúzhat melózni és akkor nem kéne a fiadnak belerokkanni. Gondolom nem a fiad erőszakolta meg hogy legyen 3 gyerek.
2022. ápr. 4. 19:36
 22/35 anonim ***** válasza:
62%

“ Anyuka nem dolgozik, már leírta a kérdező, de mindegy..”

Ja-ja három 6 éven aluli gyerek mellett és a háztartás mellett csak otthon lógatja a lábát…

2022. ápr. 4. 19:40
 23/35 anonim ***** válasza:
84%
Lényeg, hogy ha a fiad lenne a legutolsó tróger a világon, akkor sem viselkedhetne így veled senki. Senkinek a mocskos beszédét, követelőzését nem vagy köteles eltűrni. Mert nem az történt, hogy a menyed elment hozzád emberi módon beszélgetni, hogy ő kezd belefáradni a 0-24-be, a férjét nem tudja meggyőzni, légyszi, próbálj meg beszélni vele, hanem elhiszi, hogy kapcaként bánhat veled. Ahogy egy anyós nem szabhatja meg, mit tegyen a menye, úgy egy meny vagy vő sem támaszthat elvárásokat. Lehet úgy élni, hogy együttműködve, szeretetben, meg lehet így. Csak így nem annyira kellemes. Ami meg nem kellemes azt nem muszáj eltűrni. Ezen az alapon te is rikácsolhatnál a nászasszonynak, milyen hp-t nevelt a lányából, mit képzel magáról. Ez nem a te házasságod, nem kötelességed belefolyni, elviselni ezt meg főleg nem.
2022. ápr. 4. 20:13
 24/35 anonim ***** válasza:
86%

22es és kényszerítette bárki is hogy kis korkülönbséggel vállaljon gyereket?

Ő otthon dolgozik a férje a munkahelyén.

Ez olyan, mintha a férj hazamenne és elkezdené ócsárolni hogy nincs meleg vacsora és makulátlan tisztaság.

2022. ápr. 4. 20:14
 25/35 anonim ***** válasza:
40%

Nem kényszerítette senki, de ketten vállalták a kölköket, nem csak az egyiknek kell kikészülni a nevelésükben.

Bunkó a csaj? Igen Idegösszeomlása van? Nagy eséllyel

2022. ápr. 4. 20:21
 26/35 anonim ***** válasza:
86%
Anyós idegorvos? Nem, de idegbeteg még lehet. Ha hagyja. Hát ne hagyja!
2022. ápr. 4. 20:27
 27/35 anonim ***** válasza:
92%
Ne vedd fel a telefont neki, és ne vedd át a gyerekeket hétvégére sem, ha neked is teher. Nem a te dolgod, és nem a te felelősséged! Vegye át a saját anyja, a másik nagyszülő! Azt a 3 kölyköt a fiad és a menyed csinálták, vállalták, tanulják meg megszervezni úgy az életüket, hogy ne kapjanak agybajt tőlük! Nevelni kellene őket, megregulázni, ha már legyártották, és megtanulni velük élni, nem passzolgatni, meg szitkozódni mindenfelé. Ketten döntöttek úgy, hogy ennyi kölök kell, akkor ketten oldják meg és szervezzék meg az életüket, a segítséget, amit kapnak/kérnek, meg megköszönni illik, és nem követelőzni! Annál követelőzzön, aki részese volt a családtervezésnek. Egyébként 1 éves gyereket már be lehet adni bölcsődébe, és akkor nem kell otthon vergődni vele, lehet menni vissza dolgozni, az ov/bölcsi utáni időt meg beosztani! Ez nem jutott még eszükbe? Vay esetleg gondolkodni is lehetett volna, hogy mennyit bírnak...
2022. ápr. 5. 06:49
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

25ös 3ból 2 gyerek óvódában. tehát kb egy gyerekkel van egész nap. Mire haza méltztatik vinni a másik kettőt(gondolom nem ebéd után hiába terpeszkedik otthon) már apuka is majdnem hazaér.

Nehogy már ne bírjon ki napi 3 órát a saját gyerekivel hiszti nélkül

2022. ápr. 5. 07:00
 29/35 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam pár neki, hogy kicsit adja bölcsibe de akkor felhàborodott, hogyhogy gondolom ezt, hogy ilyen kicsit lepasszolni meg amúgy is beteg mindig valamelyik, hogy dolgozzon is. Ekkor kezdte el a másik menyemet szidni, hogy ő már 2 évesen lepasszolta a gyerekeket mert bölcsibe adta. Mégis sokkal kiegyensúlyozottabban élnek, pedig ott is az anyuka hozza viszi a kicsiket, ott is sokat dolgozik q fiam, mégse panaszkodott még nekem sose.
2022. ápr. 5. 09:04
 30/35 A kérdező kommentje:
Csak ez bánt nagyon, hogy jön a Húsvét és nem tudom mit csináljak, egyszerűen nem akarom látni sem ezek után. De ha azt mondom a fiam jöjjön csak a gyerekekkel akkor még nagyobb cirkusz lesz. Mikor a legkisebb megszületett 2 hónapig vittem nekik a kaját 2 naponta, sokat vigyáztam a gyerekekre, komolyan mindent megtettem amit tudtam, de ezt nem hagyom, hogy a gyerekemről így beszéljen.
2022. ápr. 5. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!