Mit szólnátok ha a menyetek állandóan a fiatokat szidná?
"de több munkatàrsa mondta"
Hogy mi van? Te a 42 éves fiad életét tárgyalod ki a munkatársaival?
Következő hisztinél egy mondat után halál negédesen mondd a tündérkének, kislányom, de jó, hogy hívtál, pont keresni akartalak. Holnaptól jó időt mondanak, légyszi, intézzétek úgy, hogy fel tudjátok nálam ásni a kertet, meg is kellene trágyázni, tudod, én már 62 évesen nem annyira bírom, hát nem azért szültem két fiút, hogy ezt mind egyedül kelljen megcsinálnom.
Mikor három perc múlva rikácsolva hív a nászasszony, hogy mit képzelsz, neki is mehet, hogy jaj, Katikám, téged akartalak pont hívni, ugyan már, ugorjatok el az uraddal venni nekem 8 zsák trágyát, ne nekem kelljen már ezzel küzdenem. Ja, húsvétra légyszi kicsit többet főzz, én az idén nem tervezek nagy vendégjárást, a virágaimat akarom rendezgetni.
Drága, tiszteld magadat, különben mások sem fognak!
És sz.rd le nagy ívben, ki, mit várna el tőled. Az kit érdekel, hogy te mit szeretnél? Ha a másik fiadék normálisak, legyél velük, legyél egyedül, olvasgass, de ne idegeld ki magad, megfelelni úgysem tudsz. Meg miért is akarnál? Mert majd akkor de jó lesz? Mikor is? :)
Nem mondom, hogy a csaj nem hibás, de ketten vállalták a gyerekeket azért az nem úgy van, hogy anyuka 24/7 ben dolgozik szabi nélkül, apuka meg heti 40 órában évi 35 nap szabival.
A pici fiad vegyen ki 5 nap szabit, a nejét meg küldje el egy hét wellnessre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!