Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a menyetek...

Mit szólnátok ha a menyetek állandóan a fiatokat szidná?

Figyelt kérdés
Sajnos egy ideje már ez probléma, de 2 hónapja már teljesen kikészülök a menyemtől. 3 gyerekük van és mindig azt hallgatom, hogy a fiam aki egy nagy élelmiszerboltban vezető semmit se segít otthon. Borzasztó tràgàr szavakkal illeti a fiamat, nem írom le mert törlik a kérdésemet. Már engem is mindennek lehord, hogy nem segítek neki, meg ő már megbolondul otthon 6 éve, majd a gyerekek apa nélkül nőnek fel stb. Odáig fajult a dolog, hogy azt mondtam neki, többet hozzám ő ne tegye be a lábát. Állandóan hivogat ha összevesznek, sőt már az anyja is hivogat. 2 napja alig alszok, én is dolgozok még. Már 1 gyerek után is hisztis volt, nem is értem minek kellett nekik 3. Jön a Húsvét, ilyenkor mindig itt ebédelnek, de most nem tudom mi lesz, rosszul vagyok már ettől a nőtől.

2022. ápr. 4. 15:14
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
És ezzel én mit kezdjek? 42 éves a fiam. Nem tudom miért nem tudják egymás közt intézni ezt. Meg mint írtam az biztos, hogy gyakran ő kel éjjel is a kicsihez
2022. ápr. 4. 15:49
 12/35 A kérdező kommentje:
Leirnàm miket mondott a fiamra de kitörölnék. Konkrétan, hogy haljon meg de ezt ugye tràgàrul mondta nem így. Ezek után még álljak le vele beszélgetni meg hívjam meg Húsvétkor ebédre?
2022. ápr. 4. 15:51
 13/35 anonim ***** válasza:
92%
Csodálom, hogy eddig tűrtél. Az első mocskos szó után kiosztottam volna, hogy még egy ilyet meg ne halljak a gyerekemre, mert nem vagyok hajlandó eltűrni. A felmerülő problémáit VELE beszélje meg felnőtt ember módjára, nem pedig sunyin a háta mögött mocskolva őt a tulajdon anyjának. Undorító, sunyi pcsa. Nem azért, mert elvárná a segítséget a férjétől, ez alap dolog (nem tudom, hogy az illető valóban segít-e vagy nem, de ebbe most nem kell belemenni ennél a kérdésnél), hanem hogy keveri a kakit.
2022. ápr. 4. 15:55
 14/35 Andizsuzsi ***** válasza:
64%

"de több munkatàrsa mondta"

Hogy mi van? Te a 42 éves fiad életét tárgyalod ki a munkatársaival?

2022. ápr. 4. 15:55
 15/35 anonim ***** válasza:
85%
legtöbbször az a célravezető ha az érintettek oldják meg egymás között
2022. ápr. 4. 15:56
 16/35 A kérdező kommentje:
Ha nem veszem fel a telefont meg küldi az üzeneteket, amit meg is mutatok majd a fiamnak
2022. ápr. 4. 16:06
 17/35 anonim ***** válasza:
72%

Következő hisztinél egy mondat után halál negédesen mondd a tündérkének, kislányom, de jó, hogy hívtál, pont keresni akartalak. Holnaptól jó időt mondanak, légyszi, intézzétek úgy, hogy fel tudjátok nálam ásni a kertet, meg is kellene trágyázni, tudod, én már 62 évesen nem annyira bírom, hát nem azért szültem két fiút, hogy ezt mind egyedül kelljen megcsinálnom.

Mikor három perc múlva rikácsolva hív a nászasszony, hogy mit képzelsz, neki is mehet, hogy jaj, Katikám, téged akartalak pont hívni, ugyan már, ugorjatok el az uraddal venni nekem 8 zsák trágyát, ne nekem kelljen már ezzel küzdenem. Ja, húsvétra légyszi kicsit többet főzz, én az idén nem tervezek nagy vendégjárást, a virágaimat akarom rendezgetni.

Drága, tiszteld magadat, különben mások sem fognak!

És sz.rd le nagy ívben, ki, mit várna el tőled. Az kit érdekel, hogy te mit szeretnél? Ha a másik fiadék normálisak, legyél velük, legyél egyedül, olvasgass, de ne idegeld ki magad, megfelelni úgysem tudsz. Meg miért is akarnál? Mert majd akkor de jó lesz? Mikor is? :)

2022. ápr. 4. 17:13
 18/35 anonim ***** válasza:
91%
nem hiszem hogy túl jó kapcsolat lesz és tartós, szóval max erre szmaitanék h szétmennek.
2022. ápr. 4. 17:45
 19/35 anonim ***** válasza:
61%

Nem mondom, hogy a csaj nem hibás, de ketten vállalták a gyerekeket azért az nem úgy van, hogy anyuka 24/7 ben dolgozik szabi nélkül, apuka meg heti 40 órában évi 35 nap szabival.

A pici fiad vegyen ki 5 nap szabit, a nejét meg küldje el egy hét wellnessre!

2022. ápr. 4. 18:31
 20/35 anonim ***** válasza:
88%
Anyuka nem dolgozik, már leírta a kérdező, de mindegy...Nem mellesleg fingunk nincs a valós helyzetről, egyelőre csak egy követelőző pcsát láthatunk, aki a férjével való értelmes kommunikáció helyett a saját anyjának mocskolja őt a háta mögött és már tőle is követeli, hogy pattogjon neki.
2022. ápr. 4. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!