Hónapok óta csal, elválnál?
"sokak szerint elhamarkodottan válok."
Tudod miért mondják?
Mert őket is csalták, csak ők lenyelték a békát, mert hát mások mit fognak szólni?
Szar életük van, ezért bele akarnak kényszeríteni téged is ebbe a helyzetbe, nehogy már neked jobb legyen.
Én egyszer egy ilyen jóakaró párjával csakazért is lefeküdtem, borítottam a bilit, és odavágtam neki, hogymár elhamarkodottan döntsön😁
Tudom szemétség, de már tele volt vele a hócipőm. Hidd el másnak könnyű tanácsot osztogatni, de ha te vagy abban a helyzetben, akkor már nehezebb.
"De nem értem, most miért akarnak sokan lebeszélni róla."
Mondd meg nekik, ha kell, vigyék haza maguknak.
Ismerek olyan nőt akivel a párja sza rul bánt, állandóan alázta, elvette az önbizalmát, csalta, csak ugye a négy fal között.
Az utcán mikor sétáltak, mindenki azt gondolta, hogy ők a mintapár kívülről. Meg milyen rendes a pasi.
Más az amikor valakivel csak köszönőviszonyban vagy és más az amikor együtt is él vele az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!