Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem vérlázító?...

Ez csak szerintem vérlázító? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Próbálom rövidre fogni. Négyen vagyunk testvérek, már felnőttek vagyunk. Édesanyánk 1 hete elhunyt. Édesapánkkal házasok voltak, de külön éltek, mert problémáik voltak. Nos, édesapámnak fél éve van egy másik nője, aki sokkal fiatalabb nála (apám 77, a nő, vagy inkább lány??? 25 éves.). Most, hogy anya meghalt, ugye apám szabad ember lett, és mondta nekem, hogy fölmerült emiatt a párjával, hogy akkor most már nincs akadálya, hogy összeházasodjanak. Örülök, hogyha boldog az apám, de egyrészt undorító a korkülönbség, másrészt mérhetetlenül undorító dolognak tartjuk, hogy alig egy hete halt meg a felesége, még a temetés sem volt meg!!!! de ők máris esküvőt akarnak? Ennyire még a gyászidőt sem lehet kivárni? Hozzáteszem, amúgy nagyon kedves az a nő (inkább lány), nagyon jó a viszonyunk, egy csendes, visszahúzódó, szerény valaki, de ez akkor is felháborító. Szerintetek? Eleve azt nem volt semmi megemészteni, hogy apámnak ezekszerint pedofil hajlamai vannak, mert ez elmegy valahol pedofíliának, ne szépítsük...Totál padlón vagyunk, mit csináljunk?
2022. márc. 21. 11:30
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
79%
Jó a nyugdíja apukádnak?
2022. márc. 21. 13:10
 22/44 anonim ***** válasza:
70%

Már rég nem éltek együtt, már rég másik kapcsolatban van édesapád, akkor milyen gyász időről beszélsz?

Az, hogy papíron házasok voltak még, egy dolog.

Amúgy számomra nem túl hihető a 77 éves öregúr meg a 25 éves fiatal lány története, hacsak apádnak nincs extra vastag pénztárcája..

Persze nem teljesen kízárt! mert akadnak jócskán akiknek ez a fétisük..

2022. márc. 21. 13:22
 23/44 anonim ***** válasza:
12%
Jócskán?
2022. márc. 21. 13:24
 24/44 anonim ***** válasza:
72%

A net tele van ilyen cikkekkel a nagyvilágból, ahol hatalmas korkülönbséggel élnek, és akad olyan is ahol nincs mesés gazdagság..

szóval igen, jócskán akadnak akiknek ez a fétisük.

2022. márc. 21. 13:28
 25/44 anonim ***** válasza:
16%
Jócskán azt jelenti, elég sok van. Az, hogy vannak ilyen cikkek, az nem jócskán.
2022. márc. 21. 13:31
 26/44 A kérdező kommentje:

Épp ezaz...apukám egy albérletben lakik, nincs külőn lakása, egy autója van, de az se egy menő darab...a nyugdíja átlagos. Vagyis anyagilag nem lehet vonzó a lánynak. Konolyan nem is értem, mit eszik apámon a lány.

Igenis sok közöm van hozzá!

És igenis tiszteletben kéne tartani a még el sem temetett anyámat!

2022. márc. 21. 13:43
 27/44 anonim ***** válasza:
93%

Én nagyon megértem, hogy gyászoljátok édesanyátokat.

Valószínűnek tartom, hogy édesapádnak már érzelmileg teljesen idegen volt édesanyátok, a mostani párjának meg pláne, szóval nekik ezért nem gond összeházasodni.

A korkülönbséghez nem szólnék hozzá, mivel felnőtt emberekről van szó, ez az ő magánügyük, nem hinném, hogy jogotok van beleszólni.

Azt én pl. tökéletesen megérteném, hogyha nem akarnátok a gyászéven belül elmenni az esküvőre. És azt is gáznak tartanám, hogyha apátok elvárná ezt tőletek.

2022. márc. 21. 13:43
 28/44 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, de kis okoska vagy 😏
2022. márc. 21. 13:44
 29/44 anonim ***** válasza:
92%

Én megértem, hogy fel vagy háborodva. A hölgy meg szerintem gerontofil.

Nálunk a nevelőapám közel 2 évtized után elhagyta anyukámat egy 30 évvel fiatalabb, egyedülálló anyukáért, akivel kb 5 hónapja volt viszonya, szóval meg is csalta. A férjemmel támogattuk anyut, ahogy csak tudtuk, már kezd túllenni rajta, a nevelőapámmal próbáltam fenntartani egy a körülményekhez képest normális viszonyt, de már egy éve nem beszélünk, nem reagál semmire, a nővérem gyerekei (akiknek ő volt a nagypapa) nem értik, hogy a papi miért nem beszél már velük. Senki nem tudja. Azt is cseszett elmondani, hogy összeházasodnak.

Sok férfi rohadtul meghülyül vénségére.

2022. márc. 21. 13:45
 30/44 anonim ***** válasza:
15%
Gondolom full penzes a csaladod, a csaj meg szepen ratelepedik Apadra. :D
2022. márc. 21. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!