Csak szerintem gyáva ember aki életerös fiatal és menekul mikozben a társai harcolnak ukrajnában h majd visszatudjon ő is térni?komolyan mondom vérlázíto
Miert harcolna valaki, ha mondjuk nem ert egyet az ellenallassal? Putyin is megmondta, hogy mindenki elmehet aki nem fog fegyvert vagy leteszi.
Tehat az oroszok elengedik oket, a sajat hazajuk pedig inkabb felaldozza oket?
A kibicnek semmi nem drága. Ugye, kérdező?!
Kívülállóként viszonylag egyszerű ítélkezni azok fölött akiknek tényleg az élete múlik rajta, hogy fut, vagy üt.
Tudod ki halna meg pár politikus farokméregetése miatt.
Életed csak egy van.
Mondod ezt egy békés országban a kényelmes meleg lakásodban.
Nem mondom hogy térjünk vissza a dologra ha a saját bőrödet kell vásárra vinni, mert a franc se akar háborúba menni.
Én pajtás minden esetre megcsináltattam az útlevelemet és családét is, ha olyan országba kellene menekülni, ahova kevés a személyi igazolvány.
("Asgard nem egy hely, Asgard a nép")
Meghalni a hazádért? Fiam, te arra nem voltál képes, hogy az anyanyelved alapvető nyelvtanát elsajátítsd. Ne nevettess már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!