Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak szerintem gyáva ember...

Csak szerintem gyáva ember aki életerös fiatal és menekul mikozben a társai harcolnak ukrajnában h majd visszatudjon ő is térni?komolyan mondom vérlázíto

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 07:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy a "meghalni a hazáért" egy létező dolog lehetett akkoriban, amikor jött az ellenség, és ha mással nem is, de egy vasvillával vagy fűkaszával is meg tudtad magad védeni, mert a másik fél karddal rontott rád. Igen, ilyenkor számított, hogy a faluban elők közül húsz fő elmenekült-e, mert ezen múlhatott a harc kimenetele.

Most kilövik a rakétát, és édesmindegy, ott vagy-e vagy sem. Attól, hogy rázod az öklöd, nem fog megfordulni. Akkor is becsapódik, ha senki nincs ott, és akkor is, ha ötvenen.

2022. márc. 2. 07:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a politikusok mennek ki a harctérre, miért másokat küldenek maguk helyett meghalni? Boxolják le egymás közt, értelmetlennek tartom a háborút. A 21. században élünk, elvileg civilizált emberek vagyunk.
2022. márc. 2. 07:42
 13/24 anonim ***** válasza:
16%

"Sehonnai bitang ember,

Ki most, ha kell, halni nem mer,

Kinek drágább rongy élete,

Mint a haza becsülete."

Remélem ez mindenkinek ismerős. Én is ezt az elvet vallom azzal a kitétellel, hogy nem kéne harcba küldeni azt aki nem kapott harci képzést. Számos módon lehet segíteni a harcot, lásd molotov gyártás, rakodás, de még akár a hangulat fenntartása is segítség lehet.

Aki ennyit nem képes megtenni a hazájáért, az tényleg hontalan.

2022. márc. 2. 07:52
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Legelsők között menekülnél vérproli kérdező
2022. márc. 2. 08:01
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Én leszarom ha a hazámat bombázzák nem fogom az életem adni érte ez van
2022. márc. 2. 08:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a család a házi állataim védelme a legfontosabb pont télibe leszarom a háborút biztos nem mennék a halálba vadbarom hatalomtól részeg politikusok miatt
2022. márc. 2. 08:12
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Telibe
2022. márc. 2. 08:13
 18/24 anonim ***** válasza:
45%
A kettős állampolgárokat sem engedik ki.
2022. márc. 2. 08:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
13, amikor ezeket a sorokat írták, még nem volt atom, amivel akár kinyírhatnák az egész emberiséget...
2022. márc. 2. 08:30
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Még egy gondolat: ha mindenki úgy gondolkodna, hogy nem hajlandó harcolni, akkor nem lenne háború, mert nem lenne kiket küldeni.

Amíg mindkét oldalon jön ez a harcoljunk meg a hazáért dolog addig csak egyre rosszabb lesz.

2022. márc. 2. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!