Mit tegyek, hogy apukám többet legyen velem? Tök egyedül vagyok.
7 éves voltam amikor elváltak és apánál maradtam. Ő kamionos és keveset van itthon de ha itthon van akkor is mindig csinál valamit. Néha megkérdezem, hogy mehetek-e vele és ő mindig igent mond így legalább annyit lehetek vele. De hát suli időbe nem nagyon tudok menni vele. Állandóan csörög a telefonja, megy ide oda, javít és amikor végzett lefekszik aludni de kb 1 óra múlva csörög a telefon. Nem tudok vele szinte semmit csinálni. Szegénynek még meghalni se lenne ideje. Megértem, hogy sok a munkája de azt szeretném, hogy többet legyünk együtt. Nincs barátnője/felesége és rajtam kívül senkije. Csak a szülei. Szerintetek mit tegyek? Néha mondom neki, hogy jó lenne. Erre csak annyit mond, hogy tudja és neki is. :/
13/L
Itt mindketten áldozatok vagytok, ez egy ördögi kör sajnos. Annyit tehetsz, hogy azt a nagyon kis időt, amikor ráér, igyekszel megtölteni szeretettel.
Egyébként meg ez után mondja a sok görcsös p*csa, hogy minden pasi szemét. Tessék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!