Érdekből tudnátok 180 fokos fordulatot venni egy rokonotokkal szemben?
Képesek lennétek jópofizni, mosolyogni, kedves lenni érdekből pl.egy olyan rokonotokhoz, akit régebben nem annyira kedveltetek és levegőnek néztetek?
Pl szükségetek van valamire tőle és ezért gyorsan kedvesek lesztek, figyelmesek stb.
Voltatok már ilyen helyzetben?
Nekem van kőgazdag rokonom, akivel utáljuk egymást. Nem hogy nem kértem soha, de amikor ő ajánlotta fel, hogy belead a lakásomba 3 millát (akkor még "csak" 10 milla volt egy lakás), azt mondtam, hogy köszönöm, de nem kérem, megoldom. (Nem kölcsönbe adta volna, hanem csak úgy.)
Egyszerűen hánytam volna magamtól, ha elfogadom.
Értem, eddig lenézted, lesz*rtad a rokonodat, mert volt elég pénzed, akármid. De most felmondtál, kirugtak, akármi, és ezért pénzt akarsz csórni valakitől, aki a rokonod.
Nem, nem nézem semmibe a rokonaimat, szeretem őket. Seggüket nem nyalnám soha, mert a wcpapír tökéletesen funkcionál náluk is. Esetleg egyenesen odamennék hozzá, és úgy kérnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!