Most akkor kinek van igaza? Lesz apósoméknak, vagy nekünk? Helytelenül cselekedtem?
Sziasztok!
5 éve vagyok együtt a párommal, ebből 3 éve együtt élünk. Az elején, az első 1 évben volt munkám, aztán elvesztettem. Folyamatosan keresem, ezt a párom is igazolhatja, de itt Borsodban egy kis faluban írtó nehéz. Semmi nincs a környéken. Mellette iskolába járok, első diplomát szerzem. Magyarul még érettségim van és nem kellek sehova. Még csak boltba sem vesznek fel, mondván nincs eladóim, mit számít az??
Na mindegy.
A lényeg: a páromnak vannak adósságai a lizinges autó stb miatt (akkor hozzáteszem még meg sem voltam neki, mikor vásárolta)
A kedves édesapja folymatosan őröl idegileg. Hogy azért nincs a fiának pénze, mert rám költi, erre célozgat rendszeresen. Holott, soha semmit, még egy ruhát sem vettem belőle. Sőtt, még édesanyám vett neki is ruhát, és számtalanszor adott pénzt neki.
Állandóan piszkál a munkával is. De nem szándékos, egyszerűen nincs. Azt mondtam, elmegyek rendőrnek, 2 év és remek állásom lesz, elvégzem egyetem mellet. Elkezdett velem ordítani, hogy dolgozni kell, de mondtam, értse már meg, hogy érettségivel nem vesznek fel.
Jó, tőlünk 80 km-re találtam egy jó állást, fel is vettek. Lesz apósék közelebb élnek ehhez a céghez és onnan indul ingyenes busz minden nap. Erre a válasza az volt, hogy nem lesz ez jó, mást kell nekem találni. Erre kiakadtam.
A párom nyáron szintén elvesztette az állását, tanár. Most a szüleim falujában találtam neki egy tanári állást. Boldogan mentünk, hogy elújságoljam, mert már rég megy a tanév, és sehova nem vették föl. Erre nekem esik, hogy vidékre, oda, abba a faluba?? Az ő fia ott milyen karriert fog elérni stb stb. Ez nem lesz így jó. Az ő fiának városban kell tanítani. Erre kiakadtam elég volt. Megkérdeztem, akkor jobb itthon ülni munka nélkül???
Elsírtam magam, mert bántott, hogy így lenézi a falusi embereket. Bántott, hogy csak azt nem mondta , hogy porfészekbe, holott én is onnan származom és a szüleim ott élnek.
A párom olyan ideges lett, hogy elkezdett vele ordítani, hogy mit képzel magáról, hogy folyton sérteget és lenéz. Olyan ideges lett, hogy a pince kinyitott ablakán belerugott az üvegbe ami betört.
Erre az apja megint csak engem okolt. Azt mondta nem kell ide jönnünk, menjünk el akkor onnan. A párom be ment, az apja az udvaron ordított, hogy nem érdekli őt, azt csinálunk amit akarunk. Erre idegemben elindultam gyalog haza, a párom úgy jött utánnam és felvett. Köszönés nélkül sírva eljöttem.
Én vagyok a rossz, mondjátok meg? Vagy rosszúl látom a dolgokat, de nem bírtam tovább, állandóan megbánt. Hozzáteszem, a fiának komoly adóssága van, amit anyukám most rendez épp, akkor rosszak vagyunk???
Úgy gondolom, többé a lábam be nem teszem oda.
09:51-es!
Tanár volt eddig is. Júliusban vesztette el az állását, az annyit jelent nem kapott szerződéshoszabbítást az iskolától. Pénzünk volt, hiszen a tanári szerződések augusztusig kötettnek. Tehát az utolsó fizetés augusztus 15-ig tart. Remélem érted. Augusztus óta nem volt fizu magyarul.
Valaki írta, hogy nem dobott ki, én mentem el stb.
Az nem elég kidobás, hogy közli, nem kell ide jönni el lehet menni? Nekem elég célzás volt. És elmentem igen, mert velem nem fog kiabálni, akkor elborul az agyam visszaszólok, abból pedig jó nem sülne ki. Mint mondtam, azért mert ő bunkó velem, én nem veszem fel a stílusát. Ha nem az apja lenne, már úgy beolvastam volna neki, hogy a ruha lehullik róla.
A szakítás. Pont az volt az oka, hogy mindig az apja. Elegem volt. Szeretném a diplomát megszerezni, melette elvégezni a másikat, és végre tudhatom tuti Aztán terveim szerint jöhet a család. Nem tudom ebben mi a rossz. Egyébként kérdezte valaki, 23 éves vagyok.
Még annyit, hogy se a másik lesz menye nem bírja, annyira hogy már be sem megy náluk, mert többször összevitáztak.
Hallottam azt is, hogy a párom előző barátnőjével is eszt csinálta. Nem tanult a dologból, akkor állítólag az asztalt borította rá a párom. Ezzel azt akartam mondani, hogy se az előző, se én, se a másik lesz menye, senki nem jó neki.
Amit még gyülölök nagyon , hogy folyton azzal piszkál, ki fogok-e tartani a fia mellett. (Néha nem sok tartja azt válaszolni: ha így folytadja NEM)
Azért mert fiatalabb vagyok, nem kell csitriként kezelni. Mosok, főzök, takarítok, intézem az ügyeinket, akkor mi a fene baja van velem?
Mindegy már, csak jól esik valakinek elmondanom.
Apuci anyuci pici fiai már nem anyuci szoknyája mellett vannak,hanem saját életet kezdtek.
Írtad,hogy ha nem a párod apukája lenne,már beolvastál volna neki,hogy a ruha lehullott volna róla.
Így hogy a párod apja,még inkább be kéne olvasnod neki,mert valamilyen szinten családtag. Meg fogja keseríteni az életeteket. A 40 éves fiáét is, a Tiédet is és a leendő unokákét is! Ezt nem hagyhatod. Olvass be neki,mintha idegen lenne! Ne legyél nyuszi!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!