Van olyan ismerősötök, vagy rokonotok, akik 45 felett szültek? Esetleg tudtok ilyen történeteket [nem muszáj, hogy ismerős legyen. Jó az is, ha csak olvastátok, hallotátok valahol]
A baba jól van? Vagy valamilyen betegséggel született? Anyuka jól megvan?
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!! =)
Köszi a válaszokat!
Ha lehet, azt is írjátok oda, pontosan hány évesen szültek!
Én 40 éves korában születtem anyunak első gyerekként ,most vagyok 20 ,hugom 41 éves korában született,ő most 19. MIndketten makk egészségesek vagyunk. Anyu mesélte,hogy nagyon sok kivizsgálásra elküldték, hogy kiszűrjék a kockázatokat
Nagynénim 44 éves korában szülte az unokatesómat,aki 3. gyerek
3 ilyen ismerősöm van.
Egyiküknek a hetedik baba született amikor az anyuka már elmúlt 45. Egyik babának sincs semmi baja.
A másiknak a második terhessége volt 45 fölött, az első (akkor 45 volt) sajnos beteg lett volna, és megszülesztették kb. félidőben. A második egészségesen született, de újabb babát már nem mertek vállalni.
A harmadiknál a harmadik babát kellett elvenni amikor az anyuka 44 volt, az első kettő egészséges. Azután szült egy újabb babát, vele vannak eü. problémák.
Most a szomszéd utcában van egy nő, 46 éves és most várja a második babáját november elejére (az első 10 éves, az előző kapcsolatából).
Szóval van ilyen is, olyan is.
Volt szomszédom 46 évesen szült először.
Baba és mama is totál egészséges!!
kiegéswzitem: persze mindenki le akarta beszélni, h őrült, meg az egészségével játszik, meg blabla...
de ő mégis belevágott.
Akkor találta meg élete párját és nagyon szerettek volna közös babát.
előző voltam
Köszi a válaszokat!!
De azért még várom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!