A bátyám felesége mindig kizár mindenből, soha nem tudok semmiről.?
Nem egyértelmű ki hol lakik. Te kulfoldön de éppen hazamentél és nem szólt higy a városotokba megy?
Ha így van akkor azt tudom elképzelni hogy 1. Haragszik rád valamiért 2. Egysuerűen nem vagytok közeli kapcsolatban
Ha a második akkor neked is lehetne megtenni az első lépést a sógórnőd felé. Ne várd hogy mindig mindenben ő kezdeményezzen. Ha viszont valami konfliktus van közöttetek akkor azt is te tudod megoldani. Én már csak azért is törekednék a megoldásra mert tudom milyen ha csak 2x találkozok a családommal. Ez kevés. Ha van is ellenérzés pl 1 ember miatt azt ez alatt a kis idő alatt félreteszem hogy a ne akadályozza a többivel való kapcsolatot. Szóval alakítás ki normális kapcsolatot a sogornőddel ha ő is hajlandó rá. Mert ez a kulcs az unokahugodhoz. Később ha minden jól megy és az unokahugod idősebb lesz akkor már saját maga fog keresni az anyukája engedélye nélkül.
Leírhatnád hogy milyen a kapcsolatotok a sogornőddel, mert ez csak ettől függ. Erre nem lehet válaszolni úgy hogy hiányzik a legfontosabb részlet.
Nem értem miért ne lehetne tartani vele a kapcsolatot ha nem is napi szinten, de elegalább néha. Én jobban vagyok az enyémmel, de mi se irogatunk egymásnak gyakran. Nem értem hogy miért írják sokan hogy csak a testvéreddel kellene tartani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!