Mit lehet tenni ha gyereked és a párod nem jön ki egymással?
Most csúnya leszek.
Nem kellett volna gyerek vagy nem kellene pasi.
Most oké, megvan a pasi, de minek? Cselédkedhetsz neki, a lányod is előbb-utóbb elhagy, mert élni akar.
Dobnád mindkettőt?
1. nem kell odaköltöztetni egy másik emberhez egy 15 évest, eldöntve mindent a feje felett - itt indul
2. ha a felnőtt párod mindenért cs.szteti a gyereket, el kéne gondolkodni, hogy talán költözzetek szét, de tudom, a frok meg a pnci fontosabb, mint a saját gyereked egészsége
3. az jogos, hogy a saját házában beleszólhat a pasid, hogy mit csinál a lányod, de térjünk vissza az első ponthoz
Egyébként egy 15-16 éves kamasz, aki készen van valamennyire NEM fog megváltozni anyuka/apuka új párjának a hisztije miatt.
Én 17 voltam, mikor költöznöm kellett és igen, gyűlöltem az egész heéyzetet. Idegen ház, idegen család, új szoba, új szabályok > rigid! szabályok, én eléggé szabadon nőttem fel - határokkal, de nem szoros határokkal -, amiktől a falra másztam.
A mostohaanyám utált engem, mert önálló voltam, önálló véleménnyel, nem a kis kockalány, akivé tenni akart, vagy amilyennek elképzelt.
Apám meg: jaj, majd lesz valahogy. Hát, lett valahogy... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!