Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zárt eszű az egész...

Nagyon zárt eszű az egész családom. Mit tegyek? Már nem bírom ebben a környezetben.

Figyelt kérdés
Nagyon zárt eszű családom van, apámtól kezdve mamámig, bátyám, unokatesóim, mindenki. Sajnos velünk 2 ilyen is él, az egyik apám, a másik az anyja. Kibírhatatlanok. Semmi nem jó amit én csinálok.. minden az ők elvárásaik szerint kell történjen mert különben nagyanyám kikürtöli az egész falunak hogy én milyen vagyok, miket csinálok. Egyszer húztam egy tusvonalat és kitalálták hogy megszállt engem a démon, s hogy biztos sátánista vagyok, persze ezt el is mondta minden ismerősének nagyanyám (akik szintén ilyen zárteszűek) ezért a faluban rossz szemmel néznek rám. Komolyan mondom, már nem bírom ebben a toxikus környezetben, megbolondulok. Nagyanyám olyan csúful néz rám mintha legalább gyilkoltam volna. Apám úgyszintén, de még veszekednek is velem és anyámmal is ugyanezt teszik. Mit tegyek? Nem bírom már tovább így

2022. febr. 19. 05:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
36%
és még az is lehet, hogy igazuk van, mert nem tudjuk, tul.képpen mi nem tetszik benned. Az egyik válaszoló írja a pircingeit meg a többit, hát attól én is elborzadnék, de egyrészt nem hánytorgatnám fel állandóan, másrészt, ha normálisan, az értékekre neveltem volna a gyerekem, nem lenne pircingje...
2022. márc. 2. 10:03
 32/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csinálok rosszul. 2. tanuló vagyok, itthon mindenben besegítek amiben csak tudok, nem beszélek senkiről semmi rosszat, nem keveredtem rossz társaságba, nem iszok, nem cigizek, nem drogozok. Nincs piercingem, festett hajam, normálisan öltözködök, semmi kihívó ruha. Nekik az a bajuk hogy anyám mellé álltam mindig amikor őt szidták, kiskorom óta, csak ezt nem vallják be mert nem egy normális indok. Én magabiztosan ki merem jelenteni hogy ok nélkül vagyok lehordva minden sz@rnak. Ennyi.
2022. márc. 2. 10:39
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
#32, tök jó, hogy megvédted anyukádat! Simán lehet, hogy őt is régóta bántalmazzák szavakkal a szülei, és azért utálnak, mert te kiálltál mellette.
2022. márc. 2. 11:54
 34/34 anonim ***** válasza:
26%
és pontosan mit mondanak? Tudsz ide írni egy olyan mondatot? Vagy anyukádra mit mondanak?
2022. márc. 3. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!