Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zárt eszű az egész...

Nagyon zárt eszű az egész családom. Mit tegyek? Már nem bírom ebben a környezetben.

Figyelt kérdés
Nagyon zárt eszű családom van, apámtól kezdve mamámig, bátyám, unokatesóim, mindenki. Sajnos velünk 2 ilyen is él, az egyik apám, a másik az anyja. Kibírhatatlanok. Semmi nem jó amit én csinálok.. minden az ők elvárásaik szerint kell történjen mert különben nagyanyám kikürtöli az egész falunak hogy én milyen vagyok, miket csinálok. Egyszer húztam egy tusvonalat és kitalálták hogy megszállt engem a démon, s hogy biztos sátánista vagyok, persze ezt el is mondta minden ismerősének nagyanyám (akik szintén ilyen zárteszűek) ezért a faluban rossz szemmel néznek rám. Komolyan mondom, már nem bírom ebben a toxikus környezetben, megbolondulok. Nagyanyám olyan csúful néz rám mintha legalább gyilkoltam volna. Apám úgyszintén, de még veszekednek is velem és anyámmal is ugyanezt teszik. Mit tegyek? Nem bírom már tovább így

2022. febr. 19. 05:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
20%

"Egyszer húztam egy tusvonalat és kitalálták hogy megszállt engem a démon, s hogy biztos sátánista vagyok,..."

Aztán hova húztad azt a tusvonalat? Mert nagyon nem mindegy!

Ha a házfalára, vagy a konyhabútorra, akkor lehetnek gondok veled, ha a füzetedbe rajzolgattál, akkor ők a betegek.

2022. febr. 19. 09:01
 12/34 anonim ***** válasza:
82%
11, a szemére. Tudod, smink...
2022. febr. 19. 09:16
 13/34 anonim ***** válasza:
14%
Nyilván van olyan, aki "nem hazaszületik", de örökigazság az, hogy aki úgy látja, hogy körülötte mindenki hülye, az valójában fordítva van!
2022. febr. 19. 09:16
 14/34 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon ráérnek hogy ennyire van idejük ilyen ökörségekkel foglalkozni.

Amint teheted menekülj onnan mert minél idősebbek lesznek ez annál rosszabb lesz.

2022. febr. 19. 09:19
 15/34 anonim ***** válasza:
19%
Szép mese volt a megszállt a démon részig.. Most komolyan, mi a jó abban hogy hazudozol a családodról?
2022. febr. 19. 09:19
 16/34 anonim ***** válasza:
35%

Köszi! :D:D:D

Gondoltam, csak poénnak szántam, annyira primitív az egész sztori.

2022. febr. 19. 09:24
 17/34 anonim ***** válasza:
26%
Látod hogy mégis ugranak az egyértelmű, röhejes hazugságra, a valós sztorik alatt meg rikácsolnak hogy kamu...
2022. febr. 19. 09:29
 18/34 anonim ***** válasza:
93%

#15 Vannak akik még hisznek démonokban, elég ha csak átkukucskálsz az ezo részbe itt. Kisebb, elzárt településeken simán hisznek máig boszorkányokban is egyesek.

Kérdező, hány éves vagy?

Ha még gyerek, akkor kérdezd meg az osztályfőnököd, hogy van-e családsegítő, ha van a környéken, akkor menj el oda, és kérj segítséget. Hátha.

Ha már elmúltál 18 próbálj elköltözni.

Kérj tanácsot azoktól a rokonoktól, szomszédoktól, akik ismerik a szereplőket, mondd el nekik, hogy te ettől szenvedsz.

2022. febr. 19. 11:07
 19/34 anonim ***** válasza:
88%
Minél előbb el kell költözni + pszichológus (hogy feldolgozd a sebeket, amiket okoztak) vannak ingyened, körzeti pszichológusok
2022. febr. 19. 11:40
 20/34 NTBS ***** válasza:
90%
Ha elmúltál 18, akkor költözz el, ha még nem várd meg és a magad ura lehetsz.
2022. febr. 19. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!