Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zárt eszű az egész...

Nagyon zárt eszű az egész családom. Mit tegyek? Már nem bírom ebben a környezetben.

Figyelt kérdés
Nagyon zárt eszű családom van, apámtól kezdve mamámig, bátyám, unokatesóim, mindenki. Sajnos velünk 2 ilyen is él, az egyik apám, a másik az anyja. Kibírhatatlanok. Semmi nem jó amit én csinálok.. minden az ők elvárásaik szerint kell történjen mert különben nagyanyám kikürtöli az egész falunak hogy én milyen vagyok, miket csinálok. Egyszer húztam egy tusvonalat és kitalálták hogy megszállt engem a démon, s hogy biztos sátánista vagyok, persze ezt el is mondta minden ismerősének nagyanyám (akik szintén ilyen zárteszűek) ezért a faluban rossz szemmel néznek rám. Komolyan mondom, már nem bírom ebben a toxikus környezetben, megbolondulok. Nagyanyám olyan csúful néz rám mintha legalább gyilkoltam volna. Apám úgyszintén, de még veszekednek is velem és anyámmal is ugyanezt teszik. Mit tegyek? Nem bírom már tovább így

2022. febr. 19. 05:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
23%
Menj el dolgozni és tartsd el magad, akkor nem kell otthon laknod. Addig meg keress egy ismerőst, aki befogad és máris mehetsz.
2022. febr. 19. 11:57
 22/34 anonim ***** válasza:
25%
Zárt eszű.. 🤦‍♀️😂😂😂 No ma is tanultam valami új "okosságot" 🤔😂
2022. febr. 19. 12:30
 23/34 A kérdező kommentje:
8. Te pontosan leírtad a helyzetünket. Minden erőmmel azon vagyok hogy elhúzzak innen.
2022. febr. 19. 14:22
 24/34 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem tudtam hogy nincs ilyen kifejezés, én is csak hallottam egyszer valakitől :/
2022. febr. 19. 14:27
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudtam hogy nincs ilyen kifejezés, én is csak hallottam egyszer valakitől"

Ebből is látszik, hogy van. Csak nem nagyon ismert.

2022. febr. 19. 15:14
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
hát, ha nyitott gondolkodású kifejezés van, és nem alkottunk elég jó ellentétes kifejezést, akkor ezt mostantól használhatjuk! :-)
2022. febr. 19. 18:48
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Azonkívül, hogy húztál egy tusvonalat (hova, miért?),nem tudtuk meg, miket csinálsz, amivel kivered a biztosítékot náluk.
2022. márc. 1. 16:57
 28/34 A kérdező kommentje:
SEMMI ROSSZAT nem csinálok
2022. márc. 1. 18:58
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
És szerintük? Kezdj el velük végre kommunikálni. De normális hangnemben, ahogy felnőtt emberekhez illik.
2022. márc. 1. 19:21
 30/34 anonim ***** válasza:
48%

Ha ezt mondanád, mi történne: "Drága nagyi! Segíts nekem, nem értem, hogy mi bajotok velem, szeretnék megfelelni nektek, de nem értem, hogy mit csinálok rosszul?! Lehet, hogy tényleg megszállt az ördög, segíts kérlek!" Nem baj, ha nem hiszel az ördögben, a lényeg az lenne, hogy ők ráérbredjenek, hogy felelősek érted, illetve átértelmezd ezt a "játékot" amit a család játszik, hogy ne te legyél gonosz, hanem te vagy a segítségre szoruló. Próbáld ki, hogy mi történik, hátha kizökkenti őket.

49f

2022. márc. 2. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!