Úgy érzem ki készít lelkileg a sógornőm?
Itt neked van kisebbségi komplexusod. Neked vannak saját magaddal problémáid, nem neki veled.
Engem pont nem érdekelne a sógornőm. 🤷♀️
Itt kérdezed, hogy hogyan derítsd ki, van-e alapja annak amit érzel? :D
Lehurrognak itt téged, de tudom miről beszélsz.
Nekem is van baráti és rokoni körben is ilyen idióta.
Bármit mondasz rátromfol vagy degradál hogy ő jöjjön ki jobban vagy nyertesként.
Nem is értem az ilyeneket. Egy normális beszélgetést nem lehet lefolytatni mert nyomják az oda sem illő hülyeségüket.
Gondolom frusztrálja a sógórnőd a ti jó anyagi helyzetetek és ezért akár hazudik is.
Piszok irritáló tud lenni, én nem is tartom a kapcsolatot a fent említett két hülyével.
Azt mondod, nektek jobb. Többet utaztok, jobbak a körülményeitek szemmel láthatóan. Másrészt meg már teljesen elveszi az önbizalmad az, hogy dicsekszik..
Szerintem is neked van önértékelési problémád. Azt mondja, hogy 1 misi a bevételük, te úgy gondolod, hogy ez nem lehet igaz. Kiírsz egy kérdést, hogy hogyan tudnád kideríteni, hogy igaz vagy nem.
De mit érdekel ez téged? Nem tök mindegy? Hacsak nem azért, mert ha igaz lenne, akkor neked ciki lenne, hogy ebben nem nyersz te meg a párod.
Ne beszélj velük.
Mi is ilyen helyzetben voltunk de gondoskodtam róla hogy lassan 1 éve nem jönnek.
Kedves kérdező itt már írják neked hogy ne foglalkozz vele.
Sőt én is hasonló cipőben járok
Ahol engem nem szeretnek oda én nem megyek és nem állok szóba vele.
Majd ha látja hogy nem veszed őt észre és levegőbe veszed lekopik rólad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!