Volt aki drasztikus lépéseket tett a családja ellen?
Több kérdésnél is látom, hogy a válaszolók az én véleményem szerint NAGYON durva dolgokat javasolnak, főképp az anyós-testvér kategóriákban.
Tehát ez a dobd ki a házból, cseréltess zárat és ne engedd be, ne állj szóba vele soha az életben, jelentsd fel stb.
Nem voltam még olyan helyzetben, hogy ekkora ellentét legyen köztem és valaki más közt, hogy egyáltalán gondolat szintjén felmerüljön, illetve ismerősi körben sem tudok ilyen történetet, max baráti kapcsolatokban.
Szóval volt köztetek valaki, aki megfogadott ilyen tanácsot és teljesen kizárt egy rokont az életéből/feljelentette/eltiltotta végleg stb? Mi volt az oka? Egy alkalom vagy egy folyamat végeredménye?
apai nagyszüleimmel 20 éve megszakítottuk a kapcsolatot. Nagyanyám viselkedése miatt, a fiát kihasználta, anyámat meg mindig csak kritizálta és hazugságokat terjesztett róla folyamatosan. Tűrték vagy 10 évig, de most már 20 éve nyugalom van.
Anyósom lassan a sorsára jut. Ő is kizsigereli a fiát (férjemet), hazudozik és már iszik is, szóval a kitalációit valóságként adja át a kisvárosban...nem adok 3 évet, és a férjem többet rá nem nyitja az ajtót. Pedig ő nagyon konfliktus kerülő, de beláttuk, hogy anyós beteg és szimplán rosszindulatú is. Szeret szenvedést okozni másoknak, majd utána panaszkodni róla, hogy jajj NEKI milyen nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!