Jogos, amit a testvérem szeretne tőlem?
Figyelt kérdés
A testvérem elég rossz viszonyba került a családunk minden tagjával, egyedül egy unakotesónkkal tartja normálisan a kapcsolatot. Ennek az az oka, hogy komoly alkohol gondjai vannak illetve a felesége úgymond eltíltotta a szüleinktől. Egy ideig titokban találkozott velük, de már úgy sem. Karácsonyra anyukámék vettek egy használt autót ajándékba nekem,nem egy hatalmas összegre kell gondolni, egy 14 éves Citroenről van szó, de persze így is több havi fizetésbe került. Most megkeresett tesóm és követeli, hogy én adjak neki egy összeget, amiért a szüleink engem támogatnak anyagilag, őt pedig a viselkedése miatt már nem. Az unokatesónk elmondta neki, hogy kocsit kaptam karácsonyra és teljesen kiakadt. Hónapok óta egy betűt se írt nekem és most jön azzal, hogy neki tőlem pénz járna. Összeszámolta, hogy kb.mennyit költenék rám és ennek a felét szerinte nekem meg kellene adnom neki, mert az őt illette volna. Apáéktól persze nem merne kérni egy ftot sem, de nekem annyit és olyanokat írt, hogy inkább már letiltottam. Nem fogok adni neki egy ftot sem, de közben meg megértem miért esik ez rosszul neki. Ugyanakkor ő volt az, aki kerek perec azt mondta anyukáméknak, hogy többet nem kiváncsi rájuk, mit vár ezek után? Szerintetek jogos lehet, hogy adjak neki azért pénzt, mert az ő gondolatai alapján én kapom azt is, amit amúgy neki szánnának a szüleink?2022. febr. 4. 13:43
21/25 anonim válasza:
Senkinek semmi köze szüleid pénztárcájához, sem ahhoz kire mit, mennyit költenek.
követelőzni pedig végképp senkinek semmit nem kell.
Én unokatesót is és a tesót is úgy elirányítanám, ahogy illik..
Te nem tartozol senkinek. Max a szüleidnek hálával.
22/25 anonim válasza:
Majd egyik nap jön a tesod, egy új mercedesszel, te meg csodalkozol. Ő meg csak annyít mond, mint a medve a nyusziknak "vissza vittem az üres űvegeket". :)))
Vagy épp te mondhatnád neki, hogy vigye vissza az űvegeket, és akkor lesz pénze. :)))
23/25 anonim válasza:
Ő is kapott a te korodban kocsit? Lehet, hogy "úgy emlékszik", azért állt neki inni mert őt nem szerették. Az elivott értelem "csodákra" képes.
25/25 anonim válasza:
Miért tartod egyáltalán egy alkoholistával a kapcsolatot? :D Jó ez neked, hogy lehúz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!