Mit tennétek egy olyan helyzetben, ha egymásba szeretnétek a párod testvérével?
Figyelt kérdés
és egy házban laktok párod szüleinél ahol ott lakik párod testvére is.
(pusztán elméleti síkon)
2014. jan. 17. 18:04
1/11 anonim válasza:
Ilyen sose fordulhatna elő,normális emberekkel!
Tapasztalatból mondom.Együtt élünk a vőlegényem, én ,és az öccse.Én 25 vagyok,a vőlegényem 32,az öccse 24,tehát korban közelebb állna hozzám,mégis soha eszembe sem jut mint férfi,csak mint barát,sógor,nem tudok és nem is tudnék másként gondolni rá.
2/11 anonim válasza:
Csak a tesó tetszik, lépcsőházból senki más? Majd eljön az is.
4/11 A kérdező kommentje:
tanuljatok meg olvasni! direkt odaírtam, hogy pusztán elméleti síkon.
2014. jan. 17. 18:39
5/11 anonim válasza:
csatlakozom 1. és 2. válaszolóhoz :)))
6/11 anonim válasza:
elméleti síkon is idióta kérdés :D
7/11 anonim válasza:
Velem sem fordulna elő...rokonként tekintetettem mindig a "sógoromra"
De legyen elméleti,hogy megtörtént..
Szakítanék, és jó messzire mennék mindkettőtől...
8/11 anonim válasza:
Elásnám magam... pusztán elméleti síkon. :)
9/11 anonim válasza:
2 nővérem van, úgyhogy éppen elég "sógorom" volt már eddig, mégis soha egyikre sem tekintettem olyan férfiként, aki szóbajöhetne, mint pár-jelölt.
24/n
10/11 anonim válasza:
Hát ez nagy gáz,de volt már ilyen a történelembe.Akiket én ismerek leléptek együtt.Végül is kitudja ki kivel és mikor esik szerelembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!