Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kötelességem eltartani a...

Kötelességem eltartani a gyerekeit, ha elvettem feleségül?

Figyelt kérdés
Második házasság. Gyerekeivel költözött hozzám. A közös fiunnkal van itthon, tehát nem dolgozik.
2010. szept. 10. 15:17
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
81%

Elég gáz vagy ha ezt kérdezed!

nem ebben van a megoldás, hanem jobb fizetésre van szükséged, ahhoz meg jobb melóra, ahhoz meg tanulásra.

ez van.

2010. szept. 10. 15:31
 12/39 anonim ***** válasza:
67%
15.26 vagyok, akkor rossza válaszom, mert a jog szerint úgy látom, még igy is köteles vagy.
2010. szept. 10. 15:32
 13/39 anonim ***** válasza:
80%

Ha a gyerekek még nem dolgoznak, de helyette tanulnak, nem csak meresztik, akkor igen.

Ti így lettetek egy család. Pont. Tudtad, hogy van Xéves gyereke(i), akikre pénz kell.

Ha a vér szerinti apa még fizeti a gyerektartást, és abból futnak a gyerekek kiadásai(ruha, tandíj, iskola felszerelés...), akkor meg pléne nincs okod panaszra, marad a napi betevő? Vagy azért menjenek maguk kenyeret keresni. Mégis hogy gondoltad? Kevés az infó.

Ha keresőképtelenek a gyerekei, akkor IGEN, köteles vagy az Ő gyerekeit is eltartani.

Ha megtehetnék, hogy eltartják magukat, de nem teszik, akkor jogosan háborogsz.

2010. szept. 10. 15:32
 14/39 anonim ***** válasza:
78%
Őszintén,melyik bolygóról jöttél?Gondolom azért vetted feleségül,mert SZERETED,és Vele együtt elfogadtad a BÓNUSZ gyereket/gyerekeket is!Én is hoztam a házasságunkba egy kamaszt(Neki nem volt gyereke),ez persze nem volt titok a férjem előtt.Néha vívnak,de ez természetes.Ettől függetlenül soha nem volt ez kérdés...mellesleg 2 éves a közös babánk,ÉN IS itthon vagyok Vele...közben pedig a nagy (aki az ÉN gyerekem)egyetemre ment...szerinted okoz ez közöttünk konfliktust,vagy nézeteltérést?!
2010. szept. 10. 15:35
 15/39 anonim ***** válasza:
71%
Mármint a FÉRJEMNEK nem volt gyereke!Még mielőtt valaki félreértené...
2010. szept. 10. 15:37
 16/39 anonim ***** válasza:
80%
Remélem ez csak kamu kérdés...
2010. szept. 10. 15:40
 17/39 anonim ***** válasza:
57%
Végülis az exférj még vállalhatna egy-két másodállást a volt asszony új férjtől született gyereke érdekében. Pofátlanság, hogy ez eszébe sem jut!
2010. szept. 10. 15:46
 18/39 anonim ***** válasza:
68%

Hány éves gyerekekről van szó?

Talán ha 3-an tudtok enni akkor jut még kettőnek egy kicsi nem ??

2010. szept. 10. 15:48
 19/39 anonim ***** válasza:
73%
Van valami okod arra, hogy ne szívesen költs a korábbi kapcsolatból született gyerekeire? Pl. már dolgozhatnának, de se munka se suli?
2010. szept. 10. 15:49
 20/39 anonim válasza:
89%
Mondjuk nem ártana a gyerek életkorát tudni. Mert két lehetőség van. 1 - nem vagy köteles; 2 - köteles vagy.
2010. szept. 10. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!