Jól csinálom így, vagy ez gerinctelenség?
Van egy barátom, 3 éve. Szerelmes belém rajong értem, minden szinten, főz, süt, állást intéz nekem a barátain keresztül, verset ír, meg sokminden. Nagyon rendes, csak az a baj hogy kiszerettem belőle és beleszerettem féléve egy nős férfiba. Nem volt semmi azzal a pasival, csak néhányszor találkoztunk, mert többet nem akartam, a lelkiismeretem miatt. De szerelmes vagyok abba a másikba, rá vágyom, a barátommal a szex már nem az igazi nekem, neki igen, mert rajta vezetem le a másik férfi iránti vágyaimat (= azt a pasit képzelem csukott szemmel a helyébe olyankor). Valójában a másik férfinek is tetszem, egy szavamba kerülne a szeretői kapcsolat, de nem akarok második lenni, egy időszakos valaki és tudom, hogy ő sosem szeretne becsülne annyira mint a mostani. A rossz az, hogy a barátom semmit sem sejt, arról hogy már nem kell. Egyre intenzívebb, kedvesebb én pedig már megőrülök! Nem akarok szakítani vele, mert nekem ő a biztonság, és nekem így kényelmes. Viszont mivel együtt élünk, látni se bírom néha mert a másikon jár az eszem. Nem tudom mi legyen, ha elhagyom az neki is rossz lenne, meg nekem is. A másik férfi sokkal vonzóbb, eredetibb, humorosabb, külsőre is pont a zsánerem barna haj, barna szem. Gondoltam arra, hogy szeretőként összejövök vele a pasim mellett, de nem tudnék annyit hazudozni, plussz az bunkóság.
Melyik lenne a jobb?
1. velemaradni, átvészelni ezt a nehéz szerelmet
2, elhagyni örökre.
Maradok a pasimnál és igyekszem elfelejteni a másikat. Bár nagyon nehéz, naponta sírok, annyira szenvedek a hiányától.
Még úgyis nehéz hogy kiderült: előttem is voltak szeretői korábban a feleség mellett. Ebben a mostani kapcsolatomban megbecsült nő, később anya lehetek, királylány, a másikba viszont csak egy másodhegedűs, hazudozó senki, egy 5000.ik szerető az életében, különösebb hatások, nélkül. Szeretem, de nehéz. Nagyon. A nőkbe valahol benne van hogy egy ilyen rosszfiút szeressenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!