El kellene szerintetek mondanom?
Megtudtam a feleségemről valamit. Egy olyan "titkot", amit ha elmondanék neki, akkor ő nagy valószínűséggel megszakítaná a kapcsolatot a szüleivel. Velük alapvetően jóban van.
Nyilván szeretném, ha ő is tisztában lenne az igazsággal, csak kérdéses, hogy ez így megéri-e. A titok egy a múltban történt esemény, pontosabban nem is egy, hanem elég sok. A jelenre nincs hatással, a jövőre meg végképp nem lenne. Mármint lenne, mert megváltozna a kapcsolatuk, de más nem történne.
#17: na ez könnyen lehet....
Nem tudom, a kérdező miért hiszi el, amit egy rossz viszonyban lévő, ellenérdekelt fél bármit vetített...
22: ja-ja! :)
anoním módon, település, egyebek megnevezése nélkül ugyan már miért ne lehetne itt BÁRMIT leírni...?
Egy Agatha Christie regény jut eszembe erről, ahol a titok miatt szégyenében a nő 5 embert gyilkolt meg, köztük a testvérét is. Bármire képes volt, csakhogy a titok ki ne derüljön.
A címe: Gyilkolni könnyű.
Röviden: a főhősnőnek volt egy szellemi sérült öccse. Szülei halála után ő gondozta, még a várva várt udvarló lánykérését is vissza kellett utasítania az öccs gondozása miatt. Aztán egy napon az öcs megerőszakolta a főhősnőt. A nővér nem akarta feljelenteni, mert a szégyen. De átélni sem akarta többé az erőszakot, így hát lelökte a testvérét a folyóba és meghalt. Pár hét múlva kiderült, hogy terhes maradt. Elvetetni nem tudta, így titokban megszülte, és lemondva róla magára hagyta a csecsemőt, úgy, hogy mások rátaláljanak. Felnőve a lány visszatért, hogy megkeresse biológiai szüleit, a főhősnő erre rájött, és mindenkit, aki segíthetett volna, megölte, mert akkor kiderült volna a TITOK.
Nos, minden titok kiderül egyszer, sőt, a titok hordozása egy fészekalja csúf, fekete szörnyet szül. Gondold meg.
Nem tudok valaszolni, de nagyon kivancsi vagyok.
Azert leirhatnad - ismeretlenül - miröl van szo, lopas, megcsalas, börtön, gyilkossag, örökbefogadas, baleset, rengeteg variacio van. De tenyek nelkül - nem tudok szavazni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!