Apa és a barátnője összevesztek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval apa barátnője valamivel megbántotta apát( nem mondták el h mivel) erre apa is visszaszólt és most tökre vitáznak! Mit tegyek? Hogy békítsem ki őket?2022. jan. 30. 17:24
11/21 anonim válasza:
Csinálj nekik zserbót, vagy amit szeretnek. Biztos örülni fognak neki.
12/21 anonim válasza:
4-es
Remélem, hogy elmúlt és béke van!
13/21 anonim válasza:
Maradj ki belőle, semmi közöd hozzá! Ha te vesznél össze a pároddal, örülnél ha beledumálnának mások?
14/21 anonim válasza:
Szerintem kérd meg őket, hogy n elotted vitázzanak!
Ha már masok szerint nem tartozik rád, akkor a maga a vita nézése, hallgatasa sem!
15/21 anonim válasza:
Talán amit tehetsz, hogy odamész, és ijedt vagy bőgő fejjel csöndben nézed őket. De jobb ha kimaradsz ebből.
16/21 anonim válasza:
Amíg nem fajul tetlegességig,addig ne szólj bele. Ha meg eljutnak odáig,akkor mondd meg,hogy vagy befejezik,vagy rendőrt hívsz.
17/21 anonim válasza:
Káposztás tésztát mert azt szeretem
18/21 anonim válasza:
Semmit. Örülj neki! Ha szakítanak, több esélyed lesz édesapádat édesanyáddal összehozni (feltéve, hogy édesanyád él még) és újra normális családban élni.
19/21 anonim válasza:
Szerintem menj hallgatózni, próbálj meg megtudni valamit. Legalább nem unod magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!