Nem szeret, megcsal, vagy csak a hormonok játszanak velem?
Húúú, nagyon nehézilyenkornekünk,nőknek, de a pasiknak még nehezebb! Én is voltam így a férjemmel, hogy cseszegettem: miért nem foglalkozik velünk többet, miért nem beszélgetünk, menjünk el ide-oda, stb.
Aztán váltottam, inkább segítek neki, megértem, támogatom. Rájöttem, hogy így sokkal jobb. Azótanyugiban töltjük el együtt azt a kis időt, amit együtt tölthetünk.
A pasiknak szükségük van arra, hogy otthon nyugalomban lehessenek. ha eznincs meg, akkor előbb-utóbb olyan helyre menekülnek, ahol nyugodtan tölthetnek el pár órát!
Én is a feeling miatt akartam, hogy elvegyen a párom. Hogy feleség-feeling legyen, ne szerető.
Egy biztos, ez nem hormonprobléma, hanem párkapcsolati.
""A pasiknak szükségük van arra, hogy otthon nyugalomban lehessenek. ha eznincs meg, akkor előbb-utóbb olyan helyre menekülnek, ahol nyugodtan tölthetnek el pár órát!""
Igen, és akkor a nő, aki nem kap figyelmet és szexet, ő is meneküljön? Jaaa, bocsi, neki nem lehet, hiszen a pasi csinált két gyereket, akiket valakinek fel kell nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!