Nem bírom már elviselni a kolléganőmet. Még egy
beszólás ma, és felmondok. Szerintetek mit csináljak?
11/36 A kérdező kommentje:
Egyébként van másik munkahelyem is, meg egyetemre is járok (mindezt úgy, hogy az itteni munkám nem sínyli meg, sőt, itt túlórázok, fizetés nélkül), szóval ezért a 75 ezer ft-ért nem éri meg kikészülni. Szétrobbanok.
Hat, keszulj fel arra, hogy kirugnak/kilepsz, aztan miutan lelekben elszantad magad a "halalra" a halalraitek nyugalmazal ugasd le a fejet. Ha kell, ugy, hogy zengjen a haz.
De! Ne most, mikor felhuzott, hanem szepen menj haza - akar ugy hogy felkelsz, es kozlod "nem vagyok jol, elmentem orvoshoz", aztan masnap reggel, tiszta fejjel adj neki ivet. Kemenyen, mint a viccben ("Jozsi csak vicceltunk, nem is nyerted meg a lotto otost!")
Aztan ha kirugnak? Akkor ugyanott vagy, mint most, hameg nem, akkor maris sokkal elorebb vagy.
2010. szept. 9. 10:26
13/36 A kérdező kommentje:
Egyébként közvetlen munkatársam csak ő van, meg 3 másik, de ők a napi 8 órás munkaidőből csak 3-4-et töltenek itt, aztán húznak haza a fenébe. Főnök soha nincs itt, nincs semmi ellenőrzés.
De miért nem teszed helyre? Nem értem. Próbáltad valaha? és hogy-hogy a titkárnőd?
2010. szept. 9. 10:26
15/36 A kérdező kommentje:
Én vagyok a legfiatalabb, a problémás kolléganő már nyugdíjas, mellette dolgozik.
16/36 A kérdező kommentje:
Ranglétrában felette állok, tehát mintha én lennék egy csoportvezető, ő meg a titkárnő.
Ó, akkor a kor és beosztásbeli különbség lehet a baj. kérdezd meg tőle kedvesen, de határozottan, hogy mi a problémája.
2010. szept. 9. 10:31
Az munkahelyemen 10 nővel dolgozok együtt egy légtérbe és ilyen gondok nincsenek. Családias a hangulat, nevetünk szóval nagyon jó.
Én vagyok a legfiatalabb 23 éves és a legidősebb 55 felett van, de mégis kijön mindenki nagyon jól mindenkivel. A Főnök meg a legjobb fej.:)
Kitartást kívánok neked! Halgass fülhallgatón zenét így nem hallod mit magyaráz a bolond melletted:D
2010. szept. 9. 10:31
Megértelek. Nekem is van egy kolléganőm, akinél jóval fiatalabb vagyok (én huszonéves, ő meg nyugdíjközeli), és folyamatosan beszólogat. Én orvos vagyok, ő meg egy asszisztens, és valószínűleg az iritálhatja, hogy egy fiatal nő utasításait kell végrehajtania. Azt tudom javasolni, hogy legyél nagyon határozott, és ne mutass semmiféle gyengeséget (csúnya beszéd, látható kiakadás stb.). Eszedbe ne jusson felmondani, a problémákat megoldani kell, és nem elmenekülni. Ha nem teszi meg, amit kérsz tőle, akkor igen keményen, határozottan és hűvösen emlékeztetni kell arra, hogy hol a helye. Nekem bejött (a hátam mögött pletykál, de nem mer beszólogatni). Sok sikert!
2010. szept. 9. 10:38
Az a baj, hogy elég, ha 10-ből egy olyan van, akit nem lehet elviselni :-(((((( Tűrj, ha fontos a munka, de ha van más lehetőség, lépj!
2010. szept. 9. 10:39
Kapcsolódó kérdések: