Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lehet itt "hülyeséget"...

Ha lehet itt "hülyeséget" kérdezni : Szerintetek pr fotó alapján el lehet dönteni valakikről, hogy jó -e a párkapcsolatuk?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 23:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%
javítás* higye= higgye
2010. szept. 9. 00:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Az azért elgondolkodtató, hogy ha ennyi ember ki tudja olvasni egy másik ember minden érzését egy itt elmesélt rövid sztori vagy fénykép alapján, akkor miért nem élnek boldogan?
2010. szept. 9. 01:44
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem lehet egy-két problémára utaló jelet látni, akár idegenként is, de az mindaddig a levegőben lóg, amíg meg nem ismered a párt. nevezzük inkább megérzésnek.
2010. szept. 9. 03:47
 14/19 anonim ***** válasza:
érdekes kérdés. ha gondolod, nekem is átküldheted, elmondom mit gondolok róluk. azért, ha ezt megtudja a nővéred, joggal akarja majd kitekerni a nyakadat :)
2010. szept. 9. 05:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha nem beállított a kép, hanem spontán, főleg, ha társaságban készült, akkor a testbeszéd nagyon sok mindent elárulhat hozzáértők számára.
2010. szept. 9. 06:26
 16/19 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem meglehet mondani, én pszichológiát végeztem és igen a testbeszéd sokat elárul. Persze vannak olyan jelek amelyek nem egyértelműek, vagy félrevezetőek, de mindenképp árulkodóak. (Én is megnézném a képeket, de sajnos ehhez a gyakori-s email címemhez nem tudom a jelszavamat :-S)

Egyszer meg kicsit szomorkodtam a párom miatt s kérdi az egyik barátnőm, mi a baj? Hát filózok, hogy szeret-nem szeret-mondom. Mire ő: "Ne hülyéskedj, láttál már képet magatokról?!":) (és igaza volt mert nagyon kiegyensúlyozott boldog kapcsolatunk van egyébként, csak mindenkinek vannak rossz napjai:))

2010. szept. 9. 08:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy TE mit gondolsz a tesód kapcsolatáról, attól, hogy szerinted szar (mert nem olyat képzelsz el), nekik lehet, hogy nekik nagyon is megfelel, azért vannak együtt, nem?

Amúgy szerintem kép alapján nem lehet dönteni 100%-osan. Attól is függ, kinek milyen "fényképarca" van. Rólam pl. borzalmas házi fotók készülnek mindig, ember legyen a talpán, aki megmondja akár csak a hangulatomat is róla. Ehhez képest amikor fodrász és profi smink után profi fotós fényképezett, leesett az állam, hogy valóban én vagyok azokon a fotókon!

Szerintem ez külön szakma, ha valaki amatőr, nem lehet következtetéseket levonni. Ha profi és celeb, akkor meg azért nem, mert nekik "munkaköri kötelesség" jól kinézni és mosolyogni akkor is, ha legszívesebben felkötnék magukat.

És... a celebpárok se mindig boldogok. Szerintem.

2010. szept. 9. 09:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Tanultam pszichológiát, és képelemzést... Ha spontán készült a kép könyebb eldönteni, ha beállított, akkor is el lehet, csak nehezebb...

Testbeszéd apróbb jelekre kell figyelni (mosoly, pupilla tágulás, lábfej merre mutat, kézujjak nyitottsága, nézés iránya...)

Szerintem könnyen meg lehet állapítani...

2010. szept. 9. 11:02
 19/19 A kérdező kommentje:
11.02 -es : elküldhetem neked privátba ?
2010. szept. 9. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!