A párom elkényezteti a gyerekét, vagy én gondolom rosszul? Mit csináljak, ha ez nem tetszik?
Figyelt kérdés
Neki nem mondtam semmit még, nem élünk együtt, nem érint, így nem akarok beleszólni. Csak előbb-utóbb ha minden igaz, ez az én életemre is kihatással lesz..nem tudom mit csináljak, meg tudok-e ezzel békélni, vagy inkább hagyjam ez egészet...1 éve vagyunk együtt. Én vagyok a nő. Párom fia 14 éves. Kimaradozik iskolából, mert a párom megengedi neki, minden ennivalót, még szendvicset is a párom csinál neki, a párom vesz vizet, ha szomjas a gyerek. Ha nincs is otthon a párom, és a gyerek felhívja, hogy szomjas, visz haza neki vizet...a gyereknek mindene megvan, de még így is többet akar...ez csak pár dolog a sokból, de ilyen korban ez már szerintem túlzás, de lehet csak azért, mert engem nem így neveltek...2022. jan. 14. 14:46
41/42 kovpet válasza:
Szomjas a kölök, erre boltba kell menni? Nálatok nincs vezetékes víz amúgy?
42/42 anonim válasza:
Lehet hogy szereted a pasit, de ez így öngyilkosság a részedről. Ez a gyerek még 10 év múlva is az apján fog élősködni, és idővel csak nőni fognak az igényei. A te gyerekedre nem fog pénz maradni, vagy meg sem fog születni. Mérlegeld hogy kell-e ez a pasi ahogy most van, mert később sem lesz másabb, és mérlegeld hogy van-e időd és idegrendszered kivárni míg esetleg észbe kap, hogy egy óriás bébit nevel egy fiú helyett.
Az jót zicher hogy nem adnék neki pénzt extra luxusra, ha nem telik, akkor nincs zsebpénz és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!