Van olyan koztetek, akit megutott a parja? Hogyan lehet ezt feldolgozni?
hogyan dolgoztatok fel,hogy megutott az akivel egyutt eltek szeretitek, stb, mert nekem borzasztoan nem megy ez a dolog es sajnos elegge suru a verekedes mostanaban.
nagyon bant a dolog es erzem hogy lelkileg egyre jobban tor osze !:(
Lehet kicsit durva leszek!
Gondolkodj el!!!!Sürgősen, még pedig azon, hogy a Párodat szereted jobban, az ő érdekei a fontosak vagy a gyermekedé?
Ha a másodikat választod egy szemvillanás alatt tűnj el jó messzire ettől a férfitól!!!És soha többé ne is lássátok!
A gyerek még pici, talán mázlija lesz és nem befolyásolják ezek a verekedős dolgok...
Lehet, hogy te még bírod valahogy egy darabig, de az isten szerelmére a gyereked egész éltét tönkrevághatják ezek a durva emlékek.
Nem alap nélkül írom ezeket...az én szüleim nagyon korán kerültek össez, még magunk se nőttek fel.Állandó volt a konfliktus, a verekedés...volt, hogy nekem kellett 8-10 évesen a több, mint 100kilós apám elé állni, hogy ne menjen neki anyunka...egy idő után, ha már csak bejött beköszönni a szobába, ahol anyuval voltunk én felugrottam és anyu elé álltam, hogy védejem...és még sorolhatnám.
Ma 20 évesen ennek meg is van az eredménye: nem merek családiházad övezetben menni, mert félek a kutyaugatástól, mindig az orditást jutattja eszembe, ha valakit verekedni vagy ordítani látok akár csak a színházba akkor össze görnyedek és sírva toporzékolok, míg majd meg nem fulladok...néha észre sem veszem, hogy bajom van, néha előjönnek ezek a rohamok...
És hidd el nem jó...sőt nagyon szenvedek tőlük, mert pedagógus pályára készülök, de addig nem kezdem el míg rendbe nem jövök...
JÓL GONDOLD MEG NEM EGY ÉLETRŐL VAN SZÓ, RÁADÁSUL AZ EGYIK A GYERMEKEDÉ!!!!
teljesen egyetertek veled!
es hat mar sajnos elofordult ez hogy mikor veszekszunk a gyerek kiabal,es erzi.nem akarom azt hogy a gyerekem lassa a karat annak hogy nem tud uralkodni magan, de igen ha nem megy maskeppen akkor itt az egyikonknek lepni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!