Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan koztetek, akit...

Van olyan koztetek, akit megutott a parja? Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

hogyan dolgoztatok fel,hogy megutott az akivel egyutt eltek szeretitek, stb, mert nekem borzasztoan nem megy ez a dolog es sajnos elegge suru a verekedes mostanaban.

nagyon bant a dolog es erzem hogy lelkileg egyre jobban tor osze !:(

2008. dec. 15. 03:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
72%
Valószínű, hogy nem fog jól esni, amit írok, de kifogás MINDIG van arra, hogy miért nem lehet otthagyni az illetőt. De olyan nincs, hogy valaki, aki nagyon akar, nem tud elmenni (ha csak be nem zárják). Én vagyok az, akit terhesen megrúgott a barátja. Hát hadd mondjam el neked, hogy amikor ez történt, mi kint voltunk külföldön, összevesztünk, elvette a pénztárcám, a telefonom és izomból belémrúgott. És én bizony eljöttem. Nem tudtam hová, nem tudtam kihez, de azt tudtam, hogy terhesen nem maradok egy ilyen állat közelében. Pedig bennem is ott volt, hogy szeretem és megbocsájtok neki, meg hogy jajistenem mi lesz velem nélküle, de tudtam, hogy a kisbabámnak is az az érdeke, hogy ne ebben nőljön fel. Én fogtam magam és azon nyomban amikor az eset volt, kerestem egy rendőrt, megmondtam neki, hogy a magyar nagykövetségre akarok menni de azonnal, mert ez és ez történt. El is vitt, illetve keresett valakit, aki el tudott vinni, mert az adott városban ilyen nem volt. És szépen haza is jöttem. Hazahoztak. Budapesten ismét irány egy rendőrség, feljelentést tettem, elmondtam hogy mi volt, hogy nincs semmi iratom, se telefonom és hogy haza akarok menni (Budapesttől még elég messze lakom), közben a rendőrségről telefon a banknak, bankkártya letiltása stb., aztán a rendőrök elintézték, hogy haza tudjak jönni. Kb két napig egyfolytában talpon voltam és a két nap alatt egy zacskó sósmogyorót ettem, mert arra találtam pénzt a kabátzsebemben, és szégyelltem kaját kérni. Mindezt 4 hónapos terhesen. Szóval én tudom, hogy mennyire könnyű mondani, hogy menj el és mennyivel nehezebb megtenni, de ettől függetlenül csak az nem megy el, aki nem akar. Ha már gyereked van akkor te egy felnőtt nő vagy, te felelsz érte, és ő az, akiért minden pillanatnyi nehézséget el kell szenvedni, hogy egy normális környezetben nőhessen fel.
2008. dec. 15. 15:38
 22/33 A kérdező kommentje:
utolso valaszironak uzenem: borzasztoan sajnalom ami veled tortent hidd el! ha gondolod emailezhetunk!
2008. dec. 15. 16:11
 23/33 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, ahogy olvasom, te még fiatal vagy, könnyebben megállsz a lábadon akár egyedül is fiatalon, gyerekkel is.

Anyukám egy biztos pont nélkül nem mer kilépni még, ha lenne egy biztos pont, akivel közösen tudná, meglépné. De egész havi fizetése rámenne csak a lakásra, és ha netán a munkáját kéne leváltani, 49 évesen már nem biztos, hogy olyan könnyen találna állást máshol. Ezért teszek én meg mindent, amit lehet, hogy tudjak segíteni neki. Mert elég neki a munkahelyi stressz, apám ne tegye tönkre.

Én is folyamatos veszekedések között nőttem fel, de apámat nem tudom se szeretni, se tisztelni, megütött engem, anyukámat, megalázott a barátaim előtt, hazudik, mint a vízfolyás. Tudomásul vettem, hogy ilyen, nem normális, neki soha nem lett volna szabad nősülnie. Anyukámnak meg tudtam bocsátani, mert tudom, hogy amiket tett, azt apám befolyására tette, amikor még gyógyszereket szedett. De amióta meggyógyult, belátta a tévedéseit, és bocsánatot kért.

2008. dec. 15. 16:12
 24/33 anonim ***** válasza:
87%
Mind a ketto valook,de a pofon fizikai es lelki ,a megcsalas lelki,tehat az elso sulyosabb szerintem.A kozos bennuk hogy ha egyszer megteszik,megteszik masodjara is.
2008. dec. 15. 17:16
 25/33 Srapnel ***** válasza:
93%

Nekem apám verte anyámat és engem. Nagyon nehéz megbocsátani. Apámnak azért, mert jó tanuló voltam, csináltam a házimunkát, semmi nagyobb gond nem volt velem és mégis. Meg egyébként is. Anyámnak meg azért, mert hagyta és nem tett semmit azért, hogy ne én kapjam. Igazából bűnös ott minden felnőtt. Főleg a mai jogérzék alapján, nagyszülő, nagybácsi, mindenki, aki tud róla. Minden esetre ma itt vagyok, felnőttként és el van b@szva az egész idegrendszerem, szarul alszom már lassan tíz éve, részint túl vagyok pánikbetegségen, depresszión. Ha a gyerekednek ezt akarod, akkor maradj együtt egy zsarnokkal. De hogy a gyerek téged is hibáztatni fog előbb, vagy utóbb, az biztos.

A külföldről hazaszököttel egyetértek, de azért azt is látom, hogy tényleg nem olyan könnyű ez. Ma már ok, de régen még a rendszerváltás előtt nem ment ez könnyen.

2008. dec. 15. 17:48
 26/33 anonim ***** válasza:
92%
Kerdezo, te par hettel ezelott, kb. 1 honapja, 5 hete nem kerdezted ezt mar meg, amit most? Mert akkor is volt egy ilyen kerdes, pici gyerek, verekedes...
2008. dec. 15. 18:11
 27/33 anonim ***** válasza:
80%
Akit megvert a ferje amiert a Gyakoriban kerdest tett fel?
2008. dec. 15. 19:41
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Hu, most pontosan nem tudom, lehet hogy az volt az. Meg volt egy olyan is, de lehet hogy ez ugyanaz, hogy a szulei ott laknak a mellettuk levo lakasban, vagy ugyanabban a hazban csak masik emeleten. Szoval kulfoldon el, szuleihez attudna menni a kicsivel, de nem megy.
2008. dec. 15. 22:03
 29/33 anonim ***** válasza:
92%
Sosem tudnék közelebbi kapcsolatban élni olyannal, aki számára a fizikai erőszak nem tabu. Értelmes, intelligens felnőtt emberben már a verekedés gondolata is viszolygást kelt, a legutolsó lumpen alakokra jellemző, hogy nem tudják kezelni a saját indulataikat, és ütik-vágják a másikat, ha elborítja az agyukat a vér.
2008. dec. 15. 22:53
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy példa arra, hogy valaki megváltozhat.

Apám az első feleségét úgy elverte, hogy a mentő vitte el. Hozzáteszem a csaj szeretője akkor lépett ki az ablakon, mikor Apám megérkezett a munkából. Tehát rendesen lebukott. Persze ez nem mentség, agresszív volt Apám, ma is az, viszont Anyumat soha egy újjal nem bántotta. Még a legdurvább veszekedések közepette sem. 28 éve vannak együtt.

2008. dec. 17. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!