Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha a család (másik házban...

Gáz ha a család (másik házban elők) nem jut eszükbe néha kedveskedni, akár egy sütivel vagy bármi?

Figyelt kérdés

Részletezve:

Egy kisebb városban lakunk, 2 család, sokszor jönnek és mi is sokszor megyünk. Nem csak látogatási viszony van köztünk, kerti munkákkor szoktunk segíteni néha egymáson, stb.

Furcsa, hogy eszükbe nem jutna mondjuk egy évben egyszer kedveskedni egy 500Ft-os sütivel vagy bármi. Meglátsz egy cuki kis figurát akár, és azt mondod: Rád gondoltam.

A szokásos szülinapi ajándék megvan, de valahogy tök örülnék ilyen kedveskedésnek. Én már csináltam ilyet, 2x, aztán befejeztem mert nem volt vica-versa a dolog.

Szerintetek gáz, hogy én ezt gáznak gondolom?

Olyan mintha csak lennének mert család és díszként viselkednek, nem érzem azt hogy tényleg igazi család.

2022. jan. 7. 13:56
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

"Ha elugranak az auchanba és mondjuk nekik, hogy hozzanak már egy tejfölt, akkor igazán vehetnének egy sütit, tudják, hogy imádom."

Talán mondd a kis száddal, hogy hozzanak azt is.

2022. jan. 7. 14:31
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
szerintem gáz, hogy gáznak gondolod
2022. jan. 7. 14:36
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
21-es, csak ha ő kéri, akkor nyilván ki is kéne fizetnie. Ő meg ajándékképpen várta. Ajándékozzák meg, mert kért tőlük valamit. Röhej!
2022. jan. 7. 14:40
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező a boltban is úgy vásárol, hogy a pénztárostól pénzt kér a teli kosárjáért? :-D
2022. jan. 7. 14:41
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kamu... Nagyon remélem...
2022. jan. 7. 14:42
 26/35 anonim ***** válasza:
89%
Én ha megyek Magyarországra akkor visszem csokit anyukámnak,a barátnőméknek ,és barátomnak.akik fontosak nekem de viszonzást nem várok.
2022. jan. 7. 14:43
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar kérni, mert azt akarja, hogy maguktól gondoljanak rá. Én ezt párkapcsolatban megértem, de családban? Elég fura, hogy ennyire központi ember akarsz lenni az életükben.
2022. jan. 7. 14:45
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan mintha csak lennének mert család és díszként viselkednek, nem érzem azt hogy tényleg igazi család."

Ezt megmagyaráznád, kérdező????

Tehát egy család csak dísz, ha a szomszédnak nem visz ajándékot? Vagy mivaaaaan...????

Attól lesz "igazi" család, ha boldog-boldogtalannak ajándékoznak?

Anyám borogass! :-D

2022. jan. 7. 14:51
 29/35 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy hány éves vagy, kérdező????

Férjed mit szól mindehhez?

2022. jan. 7. 14:51
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak szokás kérdése, ne láss többet mögé. Nálunk az ilyen szüleink hetente kétszer átugranak vagy mi hozzájuk típusú találkozásoknál (pl. hazahozta a gyereket az edzésről, mert túlórázom) vagy ha segítünk egymásnak polcot felfúrni és hasonló projektek... nem szokott eszünkbe jutni, max. a gyerekeknek hoznak néha valamit "csak úgy" is. Én ha olyan barátaimmal találkozom, akikkel évente, kétévente egyszer, vagy persze ha alkalomra (pl. húsvét vasárnapi ebéd) meg vagyunk hívva vendégségbe viszek ilyesmi hozzájárulást.
2022. jan. 7. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!