Komolyan van ilyen ember?
Huhh én tesómmal vagyok így egy idióta. 9 éves gyerek a tábla gep előtt, meg tv előtt hiszti van, ha nincs az amit akar. Hajnalba felel kioson a szobábol és már nyomja a vackot. Undoritoan beszél. De az anyja leszarja rá hagy mindent csak foglalkozni ne keljen a gyerekekkel. Utálom agyon basznam a fejet.
Annyit veszekedni vele mert egy balfasz. De feladtam. Többet nem küzdök!!
Nem is hittem h más, párban is járhat igy. Nagyon sajnálom.
Azt gondolja, hogy ezzel tesz jót, pedig csak minimum elhízottak, rosszabb esetben cukorbetegek lehetnek, de a sok só sem tesz jót a szervezetnek (chips) stb... :(
Ilyen téren kompromisszumra kellene jutni, mert mindig az arany középút a jó, de amit csinál párod, az semmi jóra sem vezet.
Ezért kell olyan embernek gyereket csinálni, aki érett rá. ;)
Barátom is mondogatja, hogy legyen gyerekünk, én meg próbálok olyankor csak magamban nevetni, ugyanis egészen pontosan 0%-ban alkalmas rá, csak ő nem látja.
Mielőtt szültél neki 2,nem is 1 hanem 2 (!!!) gyereket, nem tudtad hogy ő maga is egy gyerek? Talán foglalkozni kéne a másikkal, megismerni azt.
Kétlem, hogy a kiegyensúlyozott, erős férfi, társ lett volna. Akkor is ugyanilyen hülyegyerek volt. Lehet az az elgondolásod volt hogy majd ha gyereketek lesz felnő a feladathoz. Nem tudom miért gondolja ezt minden pitsah. Az ember nem változik meg egy csettintésre.
Nem kell gyerekkel gyereket csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!