Mennyire elítélendő, hogyha egy ember volt már börtönben? Drog miatt. Te tudnál kapcsolatot kezdeni ilyen emberrel?
Bár én csak bíróság előtt álltam, ráadásul nem is itthon, hanem az USA-ban, és megúsztam pénzbüntetéssel és közmunkával, ez akkora pofon volt, hogy visszatértem a jó irányba.
Nem távolodtak el a családtagjaim/barátaim, mert látták, hogy nem vagyok rossz, egyszerűen csak úgy alakult és nem fog többet előfordulni. Ma már feleségem és 3 kislányom van és boldogan élem az életem.
én ismerek volt drogfüggőt. 10 évig drogozott, a könnyűről szokott át lassan a keménydrogokra. a 10 év alatt árult is néha, ha pénz kellett, meglopta a családját, eladott minden mozdíthatót, pénzé tehetőt. aztán leszokott és én akkor ismertem meg, mikor már 4 éve tiszta volt. életem legcsodálatosabb emberét ismertem meg benne. okos, szorgalmas, szóval egy jó ember. a történetei alapján kicsit megismertem a drogos világot és tudom, hogy ott nem az ember, hanem az anyag irányít. a mai napig függőkkel foglalkozik.
aki végigcsinál egy rehabot, leszokik és éli az életét, annál nem kell azon aggódni, hogy visszaszokik. de csak ha végigcsiálta a rehabot. az, hogy volt börtönben egy dolog. úgy működik ha elkapnak egy drogost akkor ha elmegy rehabra nem kerül börtönbe, nem indul eljárás.
A függő sosem lesz gyógyult, csak tünetmentes...
Nagyon oda kell rá figyelni, az ilyen embereket egy instabil érzelmi állapot droghasználathoz juttathat.
Ha terjesztette a drogot, akkor mi ez a sok "én nem ítélem el ez miatt" válasz?
Arra nem gondoltatok, hogy ez a roh*adék akár gyerekeknek is beadatta a szert, tönkretéve ezzel az ő, valamint a szülei életét?
Gyakorlatilag olyan, hogy lelőtt egy egész falut, de nem ítélem el, mert a 12 év börtön elég büntetés neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!