Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elítélendő, hogyha...

Mennyire elítélendő, hogyha egy ember volt már börtönben? Drog miatt. Te tudnál kapcsolatot kezdeni ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
A jelenére ez nincs kihatással.
2010. szept. 7. 21:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
sztem ez esetfüggő, nekem kevés ez az információ
2010. szept. 7. 21:46
 12/25 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy heroint vagy füvet árult. Persze az árulás mindenképpen már elég súlyos dolog...
2010. szept. 7. 22:14
 13/25 A kérdező kommentje:
ennyire nem mélyültem bele a témába, nem akartam faggatni, 8 évet ült miatta, Amerikában.
2010. szept. 7. 22:20
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Én meg elitélem. A börtönt is, a drogot is, akár használta akár adta... Számomra az ilyen ember nem érdekes és nem fogok vele foglalkozni. De úgy van ahogy az egyik mondta. Ma már mindenki azt csinál amit akar, 13 éves szül, piál, drogozik, cigizik, buliról bulira jár, mert hát élni kell. Egészségre, de ne én legyek már a gonosz amiért én ezt nem fogadom el.
2010. szept. 7. 23:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Jim Carroll pl. nekem szimpi, ő is drog miatt (vagy azzal kapcsolatba) ült asszem
2010. szept. 8. 00:09
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Bár én csak bíróság előtt álltam, ráadásul nem is itthon, hanem az USA-ban, és megúsztam pénzbüntetéssel és közmunkával, ez akkora pofon volt, hogy visszatértem a jó irányba.

Nem távolodtak el a családtagjaim/barátaim, mert látták, hogy nem vagyok rossz, egyszerűen csak úgy alakult és nem fog többet előfordulni. Ma már feleségem és 3 kislányom van és boldogan élem az életem.

2010. szept. 8. 01:08
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

én ismerek volt drogfüggőt. 10 évig drogozott, a könnyűről szokott át lassan a keménydrogokra. a 10 év alatt árult is néha, ha pénz kellett, meglopta a családját, eladott minden mozdíthatót, pénzé tehetőt. aztán leszokott és én akkor ismertem meg, mikor már 4 éve tiszta volt. életem legcsodálatosabb emberét ismertem meg benne. okos, szorgalmas, szóval egy jó ember. a történetei alapján kicsit megismertem a drogos világot és tudom, hogy ott nem az ember, hanem az anyag irányít. a mai napig függőkkel foglalkozik.

aki végigcsinál egy rehabot, leszokik és éli az életét, annál nem kell azon aggódni, hogy visszaszokik. de csak ha végigcsiálta a rehabot. az, hogy volt börtönben egy dolog. úgy működik ha elkapnak egy drogost akkor ha elmegy rehabra nem kerül börtönbe, nem indul eljárás.

2010. szept. 8. 08:04
 18/25 anonim ***** válasza:
45%
Soha.! Teljesen elitélem.!
2010. szept. 8. 11:01
 19/25 anonim ***** válasza:

A függő sosem lesz gyógyult, csak tünetmentes...

Nagyon oda kell rá figyelni, az ilyen embereket egy instabil érzelmi állapot droghasználathoz juttathat.

2010. szept. 9. 16:16
 20/25 anonim válasza:

Ha terjesztette a drogot, akkor mi ez a sok "én nem ítélem el ez miatt" válasz?

Arra nem gondoltatok, hogy ez a roh*adék akár gyerekeknek is beadatta a szert, tönkretéve ezzel az ő, valamint a szülei életét?

Gyakorlatilag olyan, hogy lelőtt egy egész falut, de nem ítélem el, mert a 12 év börtön elég büntetés neki.

2010. szept. 9. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!