Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elítélendő, hogyha...

Mennyire elítélendő, hogyha egy ember volt már börtönben? Drog miatt. Te tudnál kapcsolatot kezdeni ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
A jelenére ez nincs kihatással.
2010. szept. 7. 21:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
57%
Hát ha árult, akkor megfolytanám, mivel sok gyerek is kapott ez 100%. De ha csak fogyasztott, és gyógyulóban van, esetleg teljesen tiszta, az nem elítélendő szerintem...
2010. szept. 7. 21:25
 2/25 anonim ***** válasza:
15%
a párom börtönben van de ugyanúgy szeretem mert tudom h nem rossz ember, nem is bűnöző. persze ha életelleneset tett volna bizti máshogy látnám....
2010. szept. 7. 21:26
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
szerintem fogyasztásért elvonóra kerülnek, nem börtönbe. Ha börtönben volt, valószínű nagy mennyiségben volt nála vagy árulta. És ezt elítélem.
2010. szept. 7. 21:27
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem mindegy, hogy dgor fogyasztás, drog birtoklás vagy drog árusítása. Az elős kettő miatt nem ítélnék senkit. Viszont drog árusítás már más tészta, nem akarnék egy drogárust a társaságomban tudni.
2010. szept. 7. 21:28
 5/25 anonim ***** válasza:
38%
Mindenki úgy él meg ahogy akar a mai világban. Ha árulta egészségére ezért nem nézem le. mint ahogy másért sem.
2010. szept. 7. 21:28
 6/25 anonim ***** válasza:
78%
Ez csak rád rartozik, épp hogy minden külső nyomást és véleményt kizárva kellene eldöntened mélyen magadba nézve, hogy ki is ő, mennyit ér, mi a véleménye a saját múltjáról.
2010. szept. 7. 21:29
 7/25 Kokas Lajos ***** válasza:
52%
Ha volt már börtönben, akkor megkapta a büntetését. Persze nem szép dolog az amit csinált. Azt feltételezem, hogy előbb megismerkedtél vele és csak később derült ki számodra, hogy már volt büntetve, ha számodra szimpatikus volt addig amíg nem tudtál a bűnéről, akkor azt javaslom halgass a szívedre. Persze bizonyosodj meg arról, hogy lezárta a multját. Sokan tévednek, tévelyednek el életükben, és ha tanulnak hibájukból, akkor illik megbocsátani nekik.
2010. szept. 7. 21:31
 8/25 A kérdező kommentje:
én nem ítélem el, mert nem ismertem azt az énjét, és sok, sok éve volt már, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.
2010. szept. 7. 21:32
 9/25 anonim ***** válasza:
56%
najó az az árulás is olyan, h nem feltétlenül ment 10évesek közé 'cukorkát' osztani, az is árul aki buli előtt haverok helyett is elintézi h ne egyenként kelljen. amikor jópár éve partydrogozgattam buli előtt elment vmelyikünk, megvett 10ünknek mindent egyszerűen mert egyben olcsóbb volt, na ha azzal elkapnak le nem mosom magamról h árultam pedig aztán dehogy.... egyik barátom majdnem így járt. de ezek 6-7éves dolgok
2010. szept. 7. 21:33
 10/25 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem ez nem elitelendo. Meg ha arulja az ember akkor sem, hiszen vhogy csak meg kell szerezni a penzt a sajat adagra, es ezt kenyszerbol teszi az ember. Most johet a sok majom a "senki nem kenyszeritette, hogy kiprobalja es raszokjon" hulye szoveggel, ok ugy sem ertik, nem erdekes a velemenyuk.

Mindenki kovet el hibakat, ez egy olyan, ami szerintem megbocsathato. Szoval a valaszom: nem elitelendo, ha a jelenere tenyleg nincs hatassal, tudnek:)

2010. szept. 7. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!