Hogy dolgozza fel valaki azt, hogy látta a szüleit szeretkezni?
Tudja az ember, hogy a gyereket nem a gólya hozza, de azért mégis...premier plán....
Mi lesz, ha kísérteni fog a kép, amikor szexelek...?
hát ez közel sem ilyen egyszerű mint az első írta!!!!!!
nekem is volt benne részem és hát rettentően szégyelltem magam,és hát valahogy csak túl tettem magam rajta....de nagyon ciki volt
Ugyan, ne gyerekeskedj, inkább örülj neki, hogy a szüleid még mindig szeretik egymást! Te is abból lettél, hogy szeretkeztek, ez egy szép dolog!!! Az lenne a baj ha már nem csinálnák!!!
Jó persze, nem a gyerek orra előtt kell (bár bizonyos kultúrákban ez is természetes), de ha már így esett, térj napirendre fölötte. Biztos ők is zavarban vannak, ha tudják, hogy észrevetted őket. Legjobb lenne azért, ha velük beszélnéd meg, és ők rendeznék az érzéseidet ezzel kapcsolatban. De ha túl prűdek, akkor lépj rajta túl egyedül, mint egy természetes dolgon. Gondolj arra, hogy eddig is csinálták, csak nem láttad.
Ez semmi hatással nem lesz majd a Te szexuális életedre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!