Tudod a férjed/feleséged belépőkódjait/jelszavát a Facebookra, telefonjába, postafiókjába, stb..? Mi lenne szerinted a normális?
39. Azért mert valljuk be hogy az emberek egy része igenis kutatás céljából néz bele más telefonjába.
És gyakorlatilag semmilyen magánbeszélgetést nem lehet lefilytatni senkivel. Mert onnantól kezdve hogy a feleséged belenéz a privát üzeneteidbe az már nem magánbeszélgetés suerintem. Akkor se ha ártatlan szándékkal.
Párkapcsolatban is olyan privátnak tartottam az ilyeneket, hogy kölcsönösen nem tudtuk egymásét.
Én furának tartom azt is, ha valaki egy párkapcsolatban az addig használt e-mail címét megszűntetve kreálnak egy közöset, amely @ előtti része a két fél nevének betűiből van kreálva.
Telefonom jelszavát el szoktam mondani a barátomnak, ha cserélem. Ha bármi úgy adódna fel tudja oldani.
Ő is így gondolkodik, és ezért az én ujjlenyomatomat is belerakta a telefonjába.
Nem szoktunk kutakodni egymás telefonjába. Legalábbis én nem. Ő se. Vagy ha igen én nem tudok róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!