Szerintetek mennyire "normális" ez?
A húgom nem rég szült. Voltam nemrég apukámnál Es a húgom is ott volt. A kisbabája elkezdett sírni (nyilván éhes volt) a húgom meg mindenki előtt megszoptatta. Nem arról van szó,hogy ne szoptassa, csak nekem elég furcsa, hogy a fiú testvére és az apja előtt szoptatja a babát.
F/27
Hát nem tudom, én is furcsán éreztem volna magam. :D
A fiú tesóimmal simán hugyoztunk együtt mondjuk, :D:D:D:D
Valahol azt érzi az ember, hogy ez magánügy, szóval szerintem sem kellett volna.
Fura, de újabban divat. Engem speciel nőként zavar, és mondjanak bármit is a "szupermamik" a babának se jó ha szopatás közben háromfelé figyel, mert anyukában se szemérem, se minimális figyelem a kicsi felé, annyi se hogy nyugodt körülményeket biztosítson a gyereknek, mert pózolni kell...
A kedvencem mikor nyilvános helyen kidobja a csöcsét az anyuka, és fel van háborodva ha a csávók megnézetik a mellét...
Köszi a válaszokat:)
Nem tudom nekem azért fura. Inkább elvonulnék a gyerekemmel. Azért mégis "intim" pillanat a gyereked és közted. És nem a saját házában volt, hanem apukám lakásában. 2 ember alkalmazkodott 1 miatt. Apám és én is kimentünk a szobából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!