Szerintetek mennyire "normális" ez?
A húgom nem rég szült. Voltam nemrég apukámnál Es a húgom is ott volt. A kisbabája elkezdett sírni (nyilván éhes volt) a húgom meg mindenki előtt megszoptatta. Nem arról van szó,hogy ne szoptassa, csak nekem elég furcsa, hogy a fiú testvére és az apja előtt szoptatja a babát.
F/27
Azért a szexhez meg a szaráshoz hasonlítani a szoptatást, elég morbid 😅
Mikozben egy csecsemő jóllakik, mellesleg napi 8-10 alkalommal is akár.
Te minden áldott nap 8-10-szer szexelsz? Vagy 8-szor mész a wc-re? Nem hinném 😅
Szerintem az csinál ebből nagy dolgot, aki még olyan szinten van, hogy "jujjj ciciii!".
Nekem nem lesz gyerekem, de képes vagyok nem bámulni a másikat. Plusz totál igaza van annak, aki írja, hogy bezzeg a ribiket megnézitek az utcán, de ha nem nektek van mutogatva, hanem etetésre van, akkor már megy a fújogás.
Számomra rettentően visszataszító az egész szoptatás, hiába hogy ez a természetes, nekem nem az. Nagyon nem szeretném premier plánba nézni, sőt leginkább sehogy, szóval én abban a pillanatban fordultam volna sarkon.
Továbbá attól, hogy elviekben ez a természetes, attól még ez egy intim dolog, mint ahogy a szex, a WC-zés és társai is. Természetes, de nem tartozik másra. Én sem teszem közszemlére a puncim, ahogy a párom se kapja elő a péniszét pl az utcán, mert éppen ott jön ránk a vizelhetnék, holott ez is egy teljesen természetes emberi dolog…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!