Tudod a férjed/feleséged belépőkódjait/jelszavát a Facebookra, telefonjába, postafiókjába, stb..? Mi lenne szerinted a normális?
Folyamatosan be vagynk lépve az e-mailbe a gépünkben mindketten. Bármikor megtudnám nézni az e-mailjeit de nem érdekel. Amúgy ha nagyon titkolni akarna valamit biztos nem ott intézné.
Egymás Facebook jelszavát nem tudjuk. Egyikőnk se szívesen adná meg a másiknak. Én a saját részemről nem csinálok semmi titkosat, csak ahogy előttem is írta valaki a másokkal folytatott magánbeszélgetésemet magának fogom fel. Eszembe sincs másoknak kiadni a barátnőim vagy bárki más magánéletét, problémáját vagy bármijét senkinek. Ebbe a férjem is beletartozik. Fordítva se szeretem amikor valaki egyből továbbmondja a dolgaimat. Van barátnőm akinek már azért nem mondok el dolgokat mert észrevettem hogy továbbmondja a férjének. Ezzel az erővel vele is beszélgethetnék.
Egymás PIN kódját tudjuk, soha nem éltünk vissza vele. Ha olyan helyzet van hogy egymás kártyáját kell használni akkor azt előre megbeszéljük.
Férjem nem Facebookzik én igen ,se a pin kódot,se email kódot stb nem tudja én sem az ővét.
Ezek magán dolgok.
Nem tudjuk egymás jelszavait,le van kódolva mindkettőnk telefonja.
Ennyi magánszféra kell viszont megbízunk egymásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!