Tudod a férjed/feleséged belépőkódjait/jelszavát a Facebookra, telefonjába, postafiókjába, stb..? Mi lenne szerinted a normális?

Én tudom a férjem összes kódját, jelszavát, mert én állítottam be neki és én is szoktam a nevében levelezni.
Ő nem tudja az enyéimet.

Elméletileg tudom, gyakorlatilag nem. Már elárultuk egymásnak, de mindketten olyan randombetűs-számos jelszavakat használunk, szóval képtelenség egymásét megjegyezni. De egymás telefonjába be tudunk lépni, viszonylag gyakran szoktunk is. Nem kémkedési célból, hanem különböző szituációkba. Pl. konyhába vagyok, koszos a kezem, bezár a telefon amin a recepet van, és megkérem a párom, hogy oldja fel és olvassa el. Ha ilyenkor jön üzenetem akkor diktálom azt is, hogy mit válaszoljon.
Vagy este elalvás előtt össze szoktunk bújni és együtt nézünk 9gag-et, ekkor az ő telefonján (neki van letöltve) és aki közelebb van a telefonhoz az oldja fel és tartja, görgeti. Ekkor szintén a telefont tartója válaszol esetlegesen érkező üzenetekre.

"Volt már rá példa, hogy közösen megnéztük egymás beszélgetéseit, de ennyi. Ez sem féltékenykedés miatt volt, inkább kíváncsiságból."
Ugyanez volt a téma egy másik kérdésnél, ott többször feljött, hogy mégis mit hiszünk, kit érdekel az unalmas kis életünk. Hát az ilyeneket. Nem árulom el a barátaim bizalmát, csak mert a férjem uncsizik, és olvasgatná az üzeneteimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!