Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen "kegyetlen" az...

Miért ilyen "kegyetlen" az élet? Mi alapján kap valaki jót vagy rosszat?

Figyelt kérdés
A kérdés talán költői, de én már komolyan annyira elcsüggedtem. Az én házasságom egy katasztrófa volt, most itt van a kétéves fiam, akiről az exem hol akar tudni, hol nem. Nézem a boldog családokat és szinte úgy érzem magam mint valami bűnöző. Látszólag olyan érthetetlen h emberek miért és hogy fognak ki rögtön "normális" párt. Karma....vagy mindenki azt kapja amit érdemel? Vannak olyan ismerőseim akik csak úgy az ölükbe kapták a boldogságot és nem is becsülik, vannak olyan pasi ismerőseim akikről azt gondoltam volna, h na ők azok akik jó pasik és le se sz@rják a családot és nem......ez tökre nem kiszámítható!
2010. szept. 7. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

16:12

Ez az En velemenyem is, ezzel teljes mertekben egyet ertek!

2010. szept. 7. 18:44
 12/13 A kérdező kommentje:
érdemes volt megszólalni!
2010. szept. 7. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:

én nem hiszem h azt kapjuk amit érdemlünk.szinte egyedül vagyok ugyanekkora gyerekkel és kaptam olyat h megérdemlem h rács.sztem mert megbocsátottam az első hülye húzást a páromnak(nem megcsalás). én nem gondolom h megérdemlem v bárki megérdemli h a jóságáért és szeretetéért bántást kapjon cserébe. és vártam soká a miértet de nem kaptam meg. én tudom h igazán rossz dolgot nem tettem szeretem a családom bármit megtennék értük, egészségügyben dolgozom tehát hasznos dolgot csinálok, ha úgy van adok pénzt 1-1koldusnak tűzön-vízen kitartok a párom mellett, a barátaim számíthatnak rám bármiben, mégis egymás után jön rám a csapás, a lehető összes formában.

és utálom h azzal jönnek h 2ember hibája ha tönkremegy egy kapcsi, miért, olyan nincs h az egyik fél megváltozik?

egyszerűen ha az egyik fél jelleme, vágyai változnak a másiké nem az vezethet egy kapcsolat végéhez. nevelőapám is mindig tündér volt velem 18éve van az életemben de volt egy teljes év amikor magából kivetkőzve szemétkedett és bántott, és utána vissza minden.

2010. szept. 7. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!