Ez lehetséges? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A másod unokatesóm szerelmes belém és lehet érzek én is valamit iránta. Lehetséges, hogy legyen köztünk valami?2021. dec. 26. 23:03
1/10 anonim válasza:
bármi lehetséges... és ha jól tudom ezt még a törvény se tiltja ilyen szintű rokoni kapcsolatnál :)
2/10 A kérdező kommentje:
És ha gyerekünk lenne később, mennyi rá az esély hogy egészséges legyen?
2021. dec. 26. 23:19
3/10 anonim válasza:
Beteges ez azért, még így is rokonok vagytok.
4/10 anonim válasza:
szerintem ilyen szintű rokoni kapcsolatnál már ugyanannyi az esélye a sérült gyereknek mit bármilyen más kapcsolatnál..
5/10 anonim válasza:
Ha lenne kockázat akkor a törvények is tiltanák.99%.
6/10 anonim válasza:
Kapaszkodj meg, 5-ös: még a sima unokatestvért se tiltják! 99=0
7/10 anonim válasza:
De rég is volt már uncsitesós-szerelmes kérdés.
8/10 anonim válasza:
Szabadság, szerelem!
Vérfertőzés kell nekem!
9/10 anonim válasza:
Én a sógoromat is vérrokonnak tekintem, nem hogy anyám unokatestvéré ek a gyerekét.
Igenis, összeadódhatnakba közös sérült gének.
Nézd meg a Habsburgokat! Csupa unokatestvér, másodunokatestvér házasság keresztbe-kasul. Totál kreténnek néztek ki.
A 16 generáció beltenyészet.
Íme:
10/10 anonim válasza:
9-es vagyok.
Szóval nem. El sem tudom képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!