Lagzi ültetési sorrend (reszletesen lent)?
A párommal és közös gyerekünkkel, na meg anyósommal lagziba megyünk augusztusban.
Mivel anyóssal élünk, szinte alig van külön életterünk, a párom így is anyás...
Nálunk így nincs olyan hogy külön ebédelés, vacsora stb... csak akkor ha max évente 1* elmegyünk étterembe vagy valami...
Szóval a menyasszonnyal, úgy gondoltam megbeszélném, hogy anyósomat velünk szembe, de ne a párom mellém se mellém ne ültessék...
Tudom nem szép dolog ez, de ha a párom mellé ülteti akkor majd beszélgetnek egész mulatság alatt... ha meg mellém, szinte anyósomhoz se szólnék, mert 10 év alatt már kiismertem, én rövidekre fogom vele otthon is a beszélgetéseket...
Olvasd már ez vissza magadnak, amit ide leírtál.
Meg volt?
Ugye te is érzed milyen elmondhatatlanul szánalmas vagy? Gyereket szültél egy óriáscsecsemőnek, és ahelyett, hogy a sarkadra állnál, ilyen sunyi trükközésekkel próbálkozol.
Komolyan az ilyen kérdéseknél mindig az jut eszembe, hogy hogy vagy képes széttenni neki a lábad azzal a tudattal, hogy legszívesebben még az anyja cs_csén lógna?
Kérdező, ezen a lagzin nem fog múlni semmi.
Inkább az a baj, hogy teljesen belefolytok egymás életébe otthon.
Most ez az egy alkalom már nem oszt, nem szoroz...
Hát sok idióta kérdést olvastam már, de ez rendesen viszi a prímet.
Tessek elköltözni anyóstól, és máris meg van oldva a probléma.
Szerintem ez így oké. Még beszélgethet a fiával, ha akar, hiszen szemben ülnek, de azért mégse mellette, hogy egész este vele társalogjon.
Jó bulit, táncoljatok sokat!
Szánalmas vagy. Komolyan, még azt is képes lennél szabályozni, ki mennyit beszélhet?
Egyébként megsúgom, hogy az ültetési rend szabadon felrúgható, fel is szokták rúgni, ahol mennek négyen-öten egy társaságban, azt a 4-5 helyet foglalják el, ami ki van nekik jelülve, de általában nem pontosan úgy, ahogyan a kártya szól.
Nehogy te ülj egyedül a túloldalon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!