Mit tennétek, ha a nevetek külföldi írásmóddal külföldön valami teljesen mást, nem túl szép jelzőt jelentene? Bőv lent.
Figyelt kérdés
Tehát adott lenne a nevetek. Magyarul megvan a jelentése, semmi durva, egy átlag név. De külföldi írásmóddal (csak egy ékezettel kevesebb) úgymond "utcalány"-t jelent egy szleng szerint. Tehát nem a név jelentése ez az "utcalány", de ugyanúgy írják ezt a szlenget.
Remélem értitek, de ha nem, mondjátok, és megmagyarázom!
Ja és akinek ez a neve van, külföldi munkát végez. Tehát ha bemutatkozik, akkor egyből erre a szlengre gondolnának, vagy mi?
Egy szleng miatt nevet változtatni? Mit gondoltok?
2010. szept. 7. 14:31
21/24 anonim válasza:
Ja, most olvastam, hogy mi ez a nev. Ez semmi rosszat nem jelent, nem hasznaljak ilyen ertelemben. Ez olyan, mint a gay, hogy most mar mas ertelemben hasznaljak. Nagyon nepszeru nev a Jade (ferjem kutyajat is igy hivtak...) En nem is tudtam, hogy magyarul van ilyen nev.
23/24 anonim válasza:
Én a kislányomat neveztem el Fanninak. Angliában élünk, ha fanny-nak írod, azt jelenti P u n c i. Mielőtt angliába költöztem volna, eldőlt, hogy ha lesz lányom ezt a nevet fogja kapni, mivel ezen a néven ismert meg a párom az interneten, ez volt a nick nevem. Eldöntöttük, hogy a gyerekeinket a nickneveinken fogjuk hívni. AZtán jött az ötlet, hogy kijövünk angliába. Itt az első nevet használják a hivatalokban, meg mindenütt (úgy értem, ha jön egy levél a nevedre az elsőt kiírják a másodikat csak a kezdőbetűjével jelzik. AZ első neve Lara. Nekem Fanni marad örökre. Mét csak 6 hetes, majd meglátjuk, hogyan boldogul vele.
24/24 anonim válasza:
Ilyen esetben meg lehet változtatni a nevedet, van is erre szeabály :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!