Mit tennétek ha a drága anyós felzabálná a gyerek elől a gyümölcsöket, meg ami kedvére való?
Figyelt kérdés
Mert most éppen ezt teszi. Én meg feltudnék robbanni,legszívesebben leordítanám a fejét. Jó pénzért megveszem a gyereknek,hogy legyen neki és tudjak eltenni belőle télére. Nagy tételben nem tudom megvenni,csak apránként de nem zavartatja magát. 7hónapos a kisfiam. Egy házban /panel/ lakunk de külön lakásban,de állandóan itt van.2010. szept. 6. 21:43
21/26 A kérdező kommentje:
00:24,08:14 egyáltalán nem gyűlölöm az anyósom,de nektek hogy állna a szátok ha egész nap nálatok ülne és szó nélkül hozzányúlna mindenhez?! De hozni semmit nem hoz. Semmi nincs ingyen!!! Ő miért nem vesz magának? Mert lusta,pedig van jó nyugdíja és még ott az após is. Ha nem a gyerekről lenne szó akkor is kinyílna a bicska a zsebemben,mert engem úgy neveltek hogy először kérdezzem meg aztán vegyem el! Az hogy a férjemet megszülte,az ő döntésük volt nem én kértem rá! A férjem se kérte az én anyámat hogy engem szüljön meg! Ez akkora süket duma hogy legyek hálás hogy megszülte nekem,hogy nem is értem! Lett már neki szólva hogy ha valami kel neki kérdezze meg,de nem jut el a tudatáig csak megsértődni tud. Ja és csak 53 éves.
2010. szept. 7. 12:53
22/26 A kérdező kommentje:
00:27
2010. szept. 7. 12:54
23/26 anonim válasza:
Annak nem gond az ilyen viselkedés aki saját maga is hajlamos az ilyenre.
24/26 anonim válasza:
Nekem sehogy sem állna mert hozzám az és akkor jön amikor én akarom és addig marad ameddig én akarom és azt csinál amit én megengedek. De te ahhoz gyáva vagy hogy vele intézd el, inkább itt szídod...
25/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,már leírtam hogy lett neki szólva!!! De nem érdekli,megsértődik de másnap ugyan úgy jön! Mit csináljak,ne engedjem be??? Áll az ajtóba és csenget. Aztán én lennék a szemét hogy kizárom. Na de mindegy.
2010. szept. 9. 13:33
26/26 anonim válasza:
Így van, ne engedd be.
Kit érdekel, hogy utána gonosznak nevezne, ha nem tud viselkedni ne zaklasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!