Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a drága anyós...

Mit tennétek ha a drága anyós felzabálná a gyerek elől a gyümölcsöket, meg ami kedvére való?

Figyelt kérdés
Mert most éppen ezt teszi. Én meg feltudnék robbanni,legszívesebben leordítanám a fejét. Jó pénzért megveszem a gyereknek,hogy legyen neki és tudjak eltenni belőle télére. Nagy tételben nem tudom megvenni,csak apránként de nem zavartatja magát. 7hónapos a kisfiam. Egy házban /panel/ lakunk de külön lakásban,de állandóan itt van.
2010. szept. 6. 21:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A párodnak kellene beszélnie vele, mégiscsak ő a gyereke. Meg kellene mondani neki, hogy szívesen vendégül látjátok, de ha már egész nap itt van a nyakatokon, akkor ti diktáljátok a szabályokat, és ne egye már el az unokája elől a kaját, mert ez parasztság, és nem azért keresitek a pénzt, hogy a konkrét dologra kiadott pénz kárba vesszen... és a következő lépés meg ha patáliázni kezd, akkor nem beengedni, hátha abból ért...
2010. szept. 7. 00:22
 12/26 anonim ***** válasza:
12%
Ha valami nem tetszik akkor gyűlölködni kell... Azért gondolom arra jó volt hogy megszülje a gyereked apját... Ha valami bajod van akkor állj elé és mondd meg neki. Gondolom ahhoz gyáva vagy csak itt fröcsögsz. Az anyós csak akkor jön át és eszik ha te megengeded, beengeded... Komolyan mondom nem értem a mai hárpia nőket, hogy miért kell gyűlölni az összes anyóst... De elég szánalmas.
2010. szept. 7. 00:27
 13/26 anonim ***** válasza:
35%

Nekem ez az egész dolog nem áll össze!

Hiába gondolkodom, valami nagyon nem stimmel. Mi az a nagyon drága gyümölcs, amit veszel a babának, amiből többre nem telik, és amit el tudsz tenni télire? Banán biztosan nem, mert az nem tartósítható. Ha fagyasztod-mondjuk-eper,málna. Ezeket nem adjuk kicsi gyereknek. Őszibarack? Azt vagy fagyasztod(a fagyasztóból biztosan nem eszi ki a férjed édesanyja), vagy befőttnek teszed el, ami viszont nem jó a babának, mert teli van cukorral.

Marad az alma, aminek kilója mennyi is?120-250 Ft.

Már régen voltak kicsik a gyerekeim, tehát nem vagyok képben, de annyira nem mehetett fel egy csomag babapiskóta, egy zacskó háztartási keksz ára.

Ha számotokra ekkora problémát okoz megvenni néhány darab almával, pár szem piskótával többet, hogyan fogjátok felnevelni a babát? Mert nem marad mindig pici. Ő is nőni fog, és a költségek is.

Ne haragudj, de leginkább önzés, irígység, és gyűlölködés szaga van a dolognak. Én nagyon boldogtalan lennék, ha a fiaim ilyen feleséget választanának.

2010. szept. 7. 08:14
 14/26 anonim ***** válasza:
32%
Nekem is ugyanaz jutott eszembe, mint az előzőnek... nagy dolog lenne venni még két darabot az anyósnak is, ha már ennyire szereti?
2010. szept. 7. 08:30
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Az is gáz, hogy állandóan ott van. Küld el, és mond meg neki, hogy ne egye meg a gyerek kajáját.

Vagy a párodnak mond meg, hogy mondja meg, mert ez még csak bedurvulhat.

2010. szept. 7. 08:42
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
120-150 kilója? :D hát jó rég vettél te almát! Édes nagypapám mindenhez azt eszik,imádja, és minden nap elmondja, hogy mennyire felháborító, hogy EGY DARAB alma 80-90 ft, ráadásul az a kisebbik fajta. (jó, ez Bp., vidéken valamennyivel olcsóbb) + a sok eső miatt, nagyon felment a gyümölcsök, zöldségek ára. Tavaly egész nyáron gyümölcsökön éltünk. Idén alig vettünk, inkább dinnyét ettünk mert az még nem volt olyan drága. 5 szem sárgabarackért majdnem mindenhol elkértek min.600 ft-ot. Én megértem a kérdezőt, ez nem fröcskölődés. Ha kevés lenne akkor inkább én ne egyek, és a gyermekemnek jusson a sok vitamin. Szerintem egy normális anyósnak is így kéne látnia.
2010. szept. 7. 09:04
 17/26 anonim ***** válasza:
23%
vidéki vagyok, bp-en élek, szerintem bp-en olcsóbb a gyümölcs
2010. szept. 7. 09:05
 18/26 anonim ***** válasza:
73%
Én pesti vagyok, nagymamám sárvári, párom meg székesfehérvári, és én úgy tapasztaltam vidéken olcsóbb. :)
2010. szept. 7. 09:07
 19/26 anonim ***** válasza:
35%
én békésmegyei vagyok, ott drágább, sok gyümölcsöt onnan szállítanak budapestre és nálunk nem is lehet kapni
2010. szept. 7. 09:59
 20/26 anonim ***** válasza:
58%
vagyis lehet mindenféle gyümölcsöt kapni békésmegyében, csak sok termelő felküldi a terméseit egyenesen bp-re
2010. szept. 7. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!