Mit tennétek ha a drága anyós felzabálná a gyerek elől a gyümölcsöket, meg ami kedvére való?
Nekem ez az egész dolog nem áll össze!
Hiába gondolkodom, valami nagyon nem stimmel. Mi az a nagyon drága gyümölcs, amit veszel a babának, amiből többre nem telik, és amit el tudsz tenni télire? Banán biztosan nem, mert az nem tartósítható. Ha fagyasztod-mondjuk-eper,málna. Ezeket nem adjuk kicsi gyereknek. Őszibarack? Azt vagy fagyasztod(a fagyasztóból biztosan nem eszi ki a férjed édesanyja), vagy befőttnek teszed el, ami viszont nem jó a babának, mert teli van cukorral.
Marad az alma, aminek kilója mennyi is?120-250 Ft.
Már régen voltak kicsik a gyerekeim, tehát nem vagyok képben, de annyira nem mehetett fel egy csomag babapiskóta, egy zacskó háztartási keksz ára.
Ha számotokra ekkora problémát okoz megvenni néhány darab almával, pár szem piskótával többet, hogyan fogjátok felnevelni a babát? Mert nem marad mindig pici. Ő is nőni fog, és a költségek is.
Ne haragudj, de leginkább önzés, irígység, és gyűlölködés szaga van a dolognak. Én nagyon boldogtalan lennék, ha a fiaim ilyen feleséget választanának.
Az is gáz, hogy állandóan ott van. Küld el, és mond meg neki, hogy ne egye meg a gyerek kajáját.
Vagy a párodnak mond meg, hogy mondja meg, mert ez még csak bedurvulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!