Mit tennétek ha a párotok teljesen máshogy viszonyulna a gyereketekhez mint a sajátjához?
Szia!
Az utolsó válaszodat olvasva az jutott eszembe, hogy a párod legalább olyan gyerekesen viselkedik, mint a fiad, aki mégiscsak 15 éves és kamaszkorban van...
Az én drága barátnőm, aki pici kora óta egyedül neveli a fiát, mindig azt mondta, inkább él egyedül, de sosem tenné ki a gyerekét olyan helyzetnek, hogy olyan "apukát" hozzon a házhoz, akit a fia nem kedvel.
A kialakult helyzetben a párod vastagon hibás. Ha ő továbbra is duzzog, nem hajlandó a helyzetet megoldani úgy, hogy nyit a fiad felé és megpróbálja atyai kedvességgel tanítgatni, "férfidolgokra" nevelgetni, úgy sosem lesztek egy egészséges család.
Az egyedülálló anyák élete tudom nem könnyű...de kérdezd meg magadtól, megéri-e, hogy a gyereked boldogtalan.
Szegény fiad!
Én nem hagynám ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!