Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a párotok...

Mit tennétek ha a párotok teljesen máshogy viszonyulna a gyereketekhez mint a sajátjához?

Figyelt kérdés
Pl. az enyémnek megmondta ha betölti a 18-at, elköltözhet itthonról. Meg minek neki külön szoba most koleszos, ha kijárta a sulit, úgyis tiplizik itthonról. Meg még ezer ilyen dolog, ami bánt. Én meg úgy nevelem az övét mintha a sajátom lenne.
2010. szept. 6. 21:30
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
65%
Én is elküldeném a fenébe. Nem hagynám, hogy kimutassa, azt hogy ez az én gyerekem a másik meg az övé... Mikor megismerkedett veled, akkor is tudta mit vállal. Elsődlegesen a tudtára adnám, hogy elvárom a megfelelő viselkedést a gyerekemmel szemben, aztán kérdőre vonnám, hogy miért nem tette ezt meg eddig, és ha a válasza az lenne, h mert nem az övé vagy hasonló, szépen megmondanám neki h viszlát. Egy anyának szerintem ne egy férj/pasi legyen az első hanem a gyereke. Megint más az, ha a gyerek túrná ki őt, és nem tudna közeledni felé, de ez így elfogadhatatlan.
2010. szept. 17. 10:32
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyzetben a párodnak valóban teljesen máshogy kell viszonyulnia a Te fiadhoz, mint a sajátjához, csak pont fordítva! Sokkal toleránsabbnak, diplomatikusabbnak kéne lennie pont azért, mert a fiad élete totál felborult a Ti összeköltözésetekkel és ezt neki nem lehet könnyű elfogadni, megszokni.
2010. szept. 17. 10:51
 33/43 anonim ***** válasza:
22%
Hasonló cipőben járunk. Szerintem el kellene váljunk, de nem bírom, mert annyira szeretem. De sajnos ebben kezd tönkre menni a saját gyermekem.
2010. szept. 17. 13:39
 34/43 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó:És ezt te hagyod?Hogy a gyermeked tönkremenjen?Mert annyira szereted?Az én gyermekemnek egy rossz pillanata, vagy bánatos perce nem lehetne egy férfi miatt sem.Palit kapsz amennyit akarsz, de a gyermeked mindig a gyermeked marad!
2010. szept. 17. 14:19
 35/43 anonim ***** válasza:
57%
Előszőr is miért a 15 éves gyerek nyírja a füvet milért nem a here férfi,ja őt csak kiszolgálni kell,a csicskáknak na én páros lábbal rúgnám ki az ilyet bakker és ha 18 lezs a gyerek kidobja? Hát én nem várnám meg azt,mennék tőle gyerekestül,szemétláda.
2010. szept. 17. 15:15
 36/43 anonim ***** válasza:
Hát nem lehet elvárni hogy ugyanúgy szeresse, de akkor se éreztesse a gyerekeddel őelőtte, hogy mennyire a háta közepére kívánja. A gyereked hogy viszonyul hozzá?
2010. szept. 17. 22:17
 37/43 anonim ***** válasza:
jobb lenne ha leállítanád hát milyen már ez? hogy mehet itthonról javár akkor az a másik megkapo mindent a te gyereked meg semmit.álljon már meg a menet? nem gondolod h a gyereked is észreveszi h nem uyg bánik vele mindtaasajátja lenni külömbséget tesz.jobb lenne a ha férjeddel beszélgetnél mert hidd el a a gyerekednek ez rossz h vele kivételezik az az ember.(tapasztalt)
2010. szept. 17. 23:09
 38/43 anonim ***** válasza:
Ilyen dolog nálam szakítással járna, a gyermekem lelke miatt, az mindennél fontosabb.
2010. szept. 18. 09:25
 39/43 anonim ***** válasza:
Miért lett kiemelve? Történt valami változás az ügyben?
2013. jan. 3. 19:29
 40/43 A kérdező kommentje:
Nagyjából annyi hogy levegőnek nézik egymást. Ha itthon van a férjem, a fiam nem jön le, egyik se kér a másiktól semmit, pont úgy csinál mindkettő mintha nem létezne a másik.
2013. jan. 3. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!