Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek hogy viszonyulna...

Szerintetek hogy viszonyulna hozzám? FONTOS

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy holnap megyek az egyik ismerősömhöz "kutyát nevelni". xD van egy boxerük, ma mesélték hogy neveletlen,megrágja a dolgokat amikor nincsenek itthon és amikor itthon vannak akkor is, sétánál húz, kutyákra támad. A kutya kan és másfél éves már :/ meséltem nekik arról hogy mit kéne csinálni vele, adtam tanácsot, az én kutyámmal meg is mutattam mindazt amit mondtam. Mondták, hogy jöjjek ki holnap és segítsek leszoktatni ezekről.

Én attól tartok, hogy a kutya holnap lát először, milyen néven fogja venni azt hogy én most "nevelgetem"? azt terveztem hogy elviszem sétálni,próbálom leszoktatni a húzásról és lefárasztom mert azért rongál mert unatkozik gondolom. Nem félek a kutyáktól, csak azért felmerült bennem ez. Nem fog megmorogni, vagy valami?

2011. júl. 23. 20:49
 1/6 A kérdező kommentje:

amúgy a falkavezérség nincs letisztázva, a kutya löki le őket a hintaágyról, meg stb...

esetleg még adhatnátok tanácsot is pluszba, hogy mit csinálhatnék vele.

2011. júl. 23. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire bizonytalan vagy, és a kutya valóban nagyon agresszív, elég rosszul is elsülhet a dolog. Kutyakiképzők nem elmélkednek ezen, hogy ó, vajon az a rottweiler holnap elkapja e a lábamat, vagy sem. Gondolom TV műsorból láttál trükköket. Ott is kihangsúlyozzák hogy SZAKKÉPZETT SEGÍTSÉG NÉLKÜL NE PRÓBÁLKOZZANAK A FILMBEN LÁTOTTAKKAL.
2011. júl. 23. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ennyire bizonytalan, csak felmerül bennem mint a legtöbb emberben. Egyébként nem a tévében láttam ezeket, nem is szeretem azt a sok hülyeséget, tapasztalati úton tanultam meg amit tudok, dobermannom van, járunk kutyasuliba is, BH, E1es vizsgánk van. Segítettem levezényelni már egyszer egy órát a kutyasuliban ahová járunk. Nem vagyok ez a nagy Cesar Milan fanatikus, a saját elképzelésem szerint nevelem a kutyámat nem a műsor szerint, határozottan és szigorúan, de sok pozitív megerősítéssel.
2011. júl. 23. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez elég ellentmondásos, mert ez a mondtadod mindent elárul : "Én attól tartok, hogy a kutya holnap lát először, milyen néven fogja venni azt hogy én most "nevelgetem"? "

Kérlek. Kutyaiskolában oktató vagyok, nem merült még bennem fel soha ez a kérdés.. (na jó, az első napon amikor megkaptam életem első kutyáját)

2011. júl. 23. 21:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát igazad van, csak nekem is az első esetem úgymond xD de köszi a választ, nem gondolkodok ilyen hülyeségen, segítek nekik és kész, nem akarom hogy kirakják a kutyát az utcára...
2011. júl. 23. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Messze vagy még attól, hogy idegen kutyát magad képezz. Az egyik gazda legyen a kutyával és Te mutasd meg, miként bánjon vele. Adjál tanácsot, hogyan is kell engedelmes kutyát nevelniük.Mit kell nekik ehhez tenniük.

Már ezzel többet segítesz, mintha kétségekkel egy idegen kutyát elkezdenél dresszírozni.

2011. júl. 23. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!