19-25 évesek! Mennyi fizetést kaptok és mennyit tesztek havonta félre (gyűjtésnek)? Egyáltalán tesztek félre?
180-200 körül kapok!Haza adok 30-at,50 körül félre szoktam tenni!A többi meg elmegy,barátnő,kocsi,buli,ruha meg ilyenek!De van mikor nem sikerül félre rakni valami nagyobb kiadás végett!
22/F
140-et keresek, kb. 50 ezer körül a számlák, 50-et félre teszek. Ha marad az általam havi költőpénznek kijelölt összegből, az is megy a "félretevésbe".
(Saját lakásban lakok a tesómmal.)
23/L
94-et keresek, 15öt adok haza, 15 lakástakarékossági, maradékból számlák, magamra főzök - nem azért mert kell, csak mert így esik jól, otthonra én is be szoktam vásárolni - távkapcsolat miatt sok utiköltség, 2 suli, néha nagyobb kiadások (bútor, tv, telefon, stb) de havonta 10-20 ezre félre tudok tenni.
24/N, szülőkkel élek :)
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:06
mit dolgozol hogy 4 órába 100at keresel?:O nekem is kéne ilyen...
én is négy órába dolgozom...32ezret keresek...ez annyira elég h ne kérjek pénzt...magamnak veszek mindent...másra nem...
22L
Szia Utolsó:)
Egy fordító irodában vagyok külsős. Otthon dolgozom.
50-et keresek, szolárium, ketten visszük.
Anyával élek, de nem kér ezért semmit, sőt még ő ad, így tudok ált 30-35-öt félrerakni. Gyűjtök egyébként, szépen lassan. :)
L/21
22
a keresetem változó 80-170
a borravalómat teszem el
ami nekem kell mindent magam veszem, ami a saját szórakoztatásomra van itthon, azt fizetem
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:19
óóóóó értem :) az jó meló...én csak adminisztrátor vagyok egy ügyvédi irodába :)
Szia utolsó :)
NEm hiszed el de én is az voltam:) Jogász vagyok alapesetben, de mivel nem lehet belőle megélni, így gyorsan meggondoltam magam :)
üdv utolsó:)
nekem még csak nincs is közöm a joghoz...szociológiát tanulok...csak tudtam gépírni meg ilyenek...de egyébként én is a nyelvre akarok rámászni...jó a nyelvérzékem és nagyon bánom hogy nem azt tanultam tovább...de majd most:)írhatnál privátba, hogy hogy működik nálatok ez a fordító iroda :)
köszi előre is
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!