Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet megoldani azt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megoldani azt ha házastársak válófélben vannak és ha az egyik elköltözik a közös családi házból és a másik nem fizeti a számlákat akkor ne azon követeljék a fizetést aki nem lakik ott?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Együtt be kell menni a szolgáltatókhoz,és átíratni a számlákat annak a nevére,aki a házban lakik. Ha erre nem hajlandó,akkor szívás. A szolgáltatók attól hajtják be a tartozást,akinek a nevére a számla szól (Előtte megszüntetik a szolgáltatást,külön pénzért.)
2010. aug. 1. 20:51
 2/5 anonim válasza:
20%

Vagyonelosztás.

Csak akkor váljatok el, ha a másik parázna volt különben isten előtt az nem számít válásnak és az elváló fél parázna még, ha másik társat is vette el.

2010. aug. 1. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:

2., te jó ég!!!!

akkor az agresszív alkesz munkanélküli gyerek- és feleségverő hímsoviniszta heréket nem szabad elhagyni, mert isten jól megdádáz érte ha normális életet akar magának és a gyerekeinek az ember???

2010. aug. 1. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a férj iszik és évek óta veri a fiával az asszonyt.Nem tudom mit tegyek mert a feleség már öngyilkos akar lenni annyira kikészült.De a házát sem szeretné otthagyni mert benne van minden pénze.És fél ha kimegy belőle akkor teljesen lelakják és a számlák sem lesznek fizetve./Neki van állása és akkor tőle vonnak le minden tartozást.Ettől is fél./Mit lehet tenni????
2010. aug. 2. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Először is kérni kell a szolgáltatóktól a fizetési mód megváltoztatását, hogy ne inkasszóval legyen fizetve, hanem csekken, amit küldjenek ki. Ezt megteheti egyedül is az, akinek a nevén van. Aztán ha a csekkek nem lesznek fizetve úgyis kikapcsolják a szolgáltatást, az meg ugye annak kellemetlen, aki ott lakik.

A gond az, hogy a másik fél sajnálja, hogy ez esetben tönkremegy az ingatlan. Én is pont így vagyok vele, nem merek elköltözni és nem merem nem kifizetni a számlákat, mert tudom, hogy a feleségem mindent tönkretenne, eddig sem vigyázott semmire, ha meg ráhagynám a válás idejére, garantáltan egy romhalmaz maradna a házunkból.

2010. aug. 10. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!