Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megoldani azt ha házastársak válófélben vannak és ha az egyik elköltözik a közös családi házból és a másik nem fizeti a számlákat akkor ne azon követeljék a fizetést aki nem lakik ott?
Vagyonelosztás.
Csak akkor váljatok el, ha a másik parázna volt különben isten előtt az nem számít válásnak és az elváló fél parázna még, ha másik társat is vette el.
2., te jó ég!!!!
akkor az agresszív alkesz munkanélküli gyerek- és feleségverő hímsoviniszta heréket nem szabad elhagyni, mert isten jól megdádáz érte ha normális életet akar magának és a gyerekeinek az ember???
Először is kérni kell a szolgáltatóktól a fizetési mód megváltoztatását, hogy ne inkasszóval legyen fizetve, hanem csekken, amit küldjenek ki. Ezt megteheti egyedül is az, akinek a nevén van. Aztán ha a csekkek nem lesznek fizetve úgyis kikapcsolják a szolgáltatást, az meg ugye annak kellemetlen, aki ott lakik.
A gond az, hogy a másik fél sajnálja, hogy ez esetben tönkremegy az ingatlan. Én is pont így vagyok vele, nem merek elköltözni és nem merem nem kifizetni a számlákat, mert tudom, hogy a feleségem mindent tönkretenne, eddig sem vigyázott semmire, ha meg ráhagynám a válás idejére, garantáltan egy romhalmaz maradna a házunkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!